SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
To su garant oni kineski svetleci baloni...
Какви су то кинески светлећи балони?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su garant oni kineski svetleci baloni...
Žena peva za medaljuGothic style, frizura kao Iverson.![]()

Punjeni su hlijumom i napravljeni od nekog materijala koji svetli i menja boje dok lete.Nedavno su pustani sa neke rodjendanske zurke u Leskovcu cini mi se (bilo je u novinama),pa su se stanovnici prestravili misleci da stizu vanzemaljci...Какви су то кинески светлећи балони?
...(špijun
)Ma nije more ni balon ni ufo
Avion(če)...(špijun
)
Jel ti doš'o sur?

Punjeni su hlijumom i napravljeni od nekog materijala koji svetli i menja boje dok lete.Nedavno su pustani sa neke rodjendanske zurke u Leskovcu cini mi se (bilo je u novinama),pa su se stanovnici prestravili misleci da stizu vanzemaljci...

Sto onda unosis paniku medju ljude?!Ja sam se vec bio naoruzao i spremio za evakuaciju.Od Surcina do NS-a nema mnogo kilometara,posebno ne za one koji putuju izmedju planeta...Ma nije more ni balon ni ufo
Avion(če)?
Proguglaj.Baloni su pustani u Zajecaru,a ne u LE(moja greska).Imas i intervjue sa ocevicima.Cirkus...Како сам то пропустила?
Могу да замислим, к'о у Блиским сусретима треће врсте!![]()
Како сам то пропустила?
Могу да замислим, к'о у Блиским сусретима треће врсте!![]()

A jel se sećate one priče sa duhom? Kog je Dačić posle otkrio
One budale što su saletale ljude na putu
![]()
, само се не сећам где то беше?Proguglaj.Baloni su pustani u Zajecaru,a ne u LE(moja greska).Imas i intervjue sa ocevicima.Cirkus...

V.Gradište il' Negotin nisam sigurnaТо се сећам, само се не сећам где то беше?![]()
Vampirice
Šta radiš u ove rane sate? Jel i ti imaš morone koji lupaju loptom pred zgradom?
V.Gradište il' Negotin nisam sigurna

То се исто и ја питам за тебе!
Нешто ми се не спава... уживам у слободном дану и ноћној "самоћи"![]()
Urlaju i treskaju kreteni ko u sred bela dana... A moram da ustanem za 4 sata![]()