skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahaha ja sve mislim da je to parodija na pravu muzicku scenu u Srbiji, znas ono, artisticki iskaz, pevajuci satro tehno-pop pesmu na Engleskom jeziku obucena kao da jos uvek traje 1983. u nekoj trecerazrednoj kafani izmedju Knica i Ravnog Gaja, ona zapravo zeli da kaze da su sve te "tehno pop savremene luj viton pevacice" u stvari nedozrele seljancure kojima takav look stoji kao piletu sise?

Da, sve se nadam da je to nekakva parodija. :think:

:cmok: za Tolce. :)

ako sledi tragove tajkana...grdno se zahebala...mladje generacije nisu navučene na te fore bekstejdža umetnosti...lako je ismevati..no davaj kvalitet i izgnjuraj iz bare splačina...:rtfm:

mislis? da ne dodje do neke katastrofe? :think:

Изгуглах Риф - регион у Мароку... :think: Такође и скраћеница за Resistance Is Futile :lol:

А са Википедије:

Reefer
A slang term for cannabis :zper:
Reefer jacket, a type of jacket for midshipmen reefing sails
Reefer, a midshipman engaged in sail reefing
Reefer, an aquarium hobbyist who keeps corals, sea anemones, and other invertebrates associated with coral reefs

Можда нека поморска несрећа у Мароку? :think:

Изгуглах Риф - регион у Мароку... :think: Такође и скраћеница за Resistance Is Futile :lol:

А са Википедије:

Reefer
Reefer, an aquarium hobbyist who keeps corals, sea anemones, and other invertebrates associated with coral reefs

:cmok: Vece

Фамилијарно окупљање = слава, зар не ?

Opet promašaj, familijarno okupljanje= slavlje.
Seli mi, a oni iz šveckog dela familije udarili po bifteku sa tonom nekih začina i maziva po njemu, probao ja to i onako... jestivo je, ali mene povče ona srpska strana, uzmem ti ja vruće jaretine... sve ono što je u njihovoj EU anatemisano. Rebarca, red meso pa red mas' a se prekriveno dobro slanom i hrskavom kožicom. Holesterol peva od sreće, a ja u ruke, masni prsti, sve jedem bez salate, lepi se za bradu. Mislim da će me Virty i Baki dobro razumeti. :mrgreen:

А са Википедије:

Reefer

to za kanabis i hobi sam vec znala...ok, ima smisla to za nesrecu u maroku, ali kakve to veze ima sa teraskom?

Seli mi, a oni iz šveckog dela familije udarili po bifteku sa tonom nekih začina i maziva po njemu, probao ja to i onako... jestivo je, ali mene povče ona srpska strana, uzmem ti ja vruće jaretine... sve ono što je u njihovoj EU anatemisano. Rebarca, red meso pa red mas' a se prekriveno dobro slanom i hrskavom kožicom. Holesterol peva od sreće, a ja u ruke, masni prsti, sve jedem bez salate, lepi se za bradu. Mislim da će me Virty i Baki dobro razumeti. :mrgreen:

Бем ти живот, а мене жена вечерас наговорила на медитеранску салату....срећа моја па сам барем пијан.

Уф, и ја те одлично разумем
njam10.gif
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back