skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj malo zaobidji Rasela on je samo jedan od izucavalaca Biblije jel si na njega ljubomoran nesto

JS poticu od Avelja.

A šta je sa onim periodom od nekih 1900 godina pre nego je čika Krou izmislio Raselovce, tj. Ozbiljne istraživače Biblije... ovaj, mislim na JS. I šta bi ono 1975, jesi li i ti učestvovala u bici kod Armagedona? :mrgreen: Doduš, ni drugi Hristov dolazak mu nije išao za rukom nešto.

Одслужио сам војни рок, обавезни продужетак сам прележао на психијатрији у Н.С. а дезертирао сам када су ме звали у резерву (више пута), појавим се увече у касарни, видим ситуацију и шмугнем, а они ме после траже и тако се играмо.

ti isto ko blajbi...el u vojvodini normalno da se dezertira? :think:

piletinu i pecene paprike :aha:

A jesu li posni? Imaš li neku

4cc6.jpg

za mene?

mene uopste ne dotacinju ovakvi zlonamerni jezici plus ljubomorni i zluradi.. pricas napamet... to ne rade sigurno

a tih babskih prica se ostavi gledaj turske serije bolje ti je to...
bavi se svojim zivotom malo

zamisli to cudo, ali uopste se ne radi o babskoj prici vec je baba komsinica mojih roditelja...tj. bila, posto je ostala bez kuce...

kao sto nije babska prica da sam vestacila i odlucila da se majci svedokinji oduzme beba koja boluje od hemofilije jer ova nije pristajala da se bebi da krv ili mu se intravenski ubrizgaju bilo kakvi lekovi...
majka monstrum mi jos mrtva ladna objasnjava kako je bolje za dete da umre...:eek:

zamisli to cudo, ali uopste se ne radi o babskoj prici vec je baba komsinica mojih roditelja...tj. bila, posto je ostala bez kuce...

kao sto nije babska prica da sam vestacila i odlucila da se majci svedokinji oduzme beba koja boluje od hemofilije jer ova nije pristajala da se bebi da krv ili mu se intravenski ubrizgaju bilo kakvi lekovi...
majka monstrum mi jos mrtva ladna objasnjava kako je bolje za dete da umre...:eek:

Zar nije mona* napisala da to njoj niko ne može da naredi, već je njena slobodna volja... doduše pod pritiskom Kule... ali zato će 144.000 zaslužnih da idu na nebo. Ne znam šta će da bude da ostalima iz JS širom sveta?

Zar nije mona* napisala da to njoj niko ne može da naredi, već je njena slobodna volja... doduše pod pritiskom Kule... ali zato će 144.000 zaslužnih da idu na nebo. Ne znam šta će da bude da ostalima iz JS širom sveta?

da da evo Kula me pritiska, juri me po kuci ne znam sta cu :aha:

pa lepo kazes da ne znas, puno toga ne znas a pises...

ne znas osnovne stvari o JS...
dobro si makar ukapirao za 144000 koji idu na nebo

ostali imaju nadu vecnog zivota na zemlji... jel treba da ti nadjem u Bibliji ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back