- Poruka
- 201.044
Bez zaštite ili ...nikako?![]()
Zaštita uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez zaštite ili ...nikako?![]()
Birao sam gospođu mlađu 15 godina, mudar potez, jelda?
ima vise i manje promiskuitetnih, ali je zavisnost od seksa nesto drugo i nije bas bezazleno...
kako si zaboravila?![]()
Nemam više muževa, potrošila sam ih...a ostali su oženjeni drugim ženama. Osećam se kao gospodja Bovari.
A da to nije samo dobar izgovor za promiskuitetan način života ?
Nemam više muževa, potrošila sam ih...a ostali su oženjeni drugim ženama. Osećam se kao gospodja Bovari.
Ma sramota, ja sam pristalica ideje da ljudi kad dođu u 90-te godine ne trebaju da se seksaju.
nemoj tako, ko kaze da se moras seksati samo sa muzevima?
Sa tudjim...pa nije to lepo![]()
Šta će ti muž za to? Ima ovde i neoženjih/neudatih, pa se seksaju.
mjok...nadji nekog slobodnog ko ti sto si, nije valjda da ih nema...
Ako je slobodan, budi sigurna da mu nešto fali. Ne govorim o ovim mladima, oni su još u cvatu, Terasko, Nosf, Lab...
Dont vori.
Žene koje su bile udate lako nalaze muškace dok one koje se nikada nisu udavale sve nešto komplikuju i zato i jesu same..
ne mora da znaci...zar tebi nesto fali jer si sama?
Tačno, treba se udati ili oženiti. Medjutim, kasnije, kad se završi prvi krug razvoda, muškarci izgube pouzdanje i stalno su sa drugim muškarcima. Pazi ovo, svi muški nestadoše...
Tačno, treba se udati ili oženiti. Medjutim, kasnije, kad se završi prvi krug razvoda, muškarci izgube pouzdanje i stalno su sa drugim muškarcima. Pazi ovo, svi muški nestadoše...
Samo terasko i ja, ostali ovde su neki dođoš. Ova G2 je neka izbosne, garant.
Kako koji...
Možda to pouzdanje nikada nisu ni imali, većina njih se su ostali mamini razmaženi sinovi, odgovorni kao tinejdžeri, očajavajući u lenjosti...
Nisam razumela. Kako su to muškarci sa muškarcima?
Misliš idu u kafanu, na fudbal..druže se
Ona me voli baš zato što sam nevaljao. Kaže da ima tri deteta.![]()
Jel neko gledao film "Fast Five" ?
Najnoviji od Vin Diesel-a.