skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
саставни елемент форумског лица
lopata_app.jpg

Nosfi, 7. generacijo, pa ti si Molder...dobar izbor, nadam se da nemaš probleme koje Duchovny ima u privatnom životu. Mada mi nije jasna zavisnost od seksa. Šta je loše u tome!?Odnosno, šta čovek uradi, pa ga proglase zavisnim od seksa? To je potpuna glupost.

GG :hvala: :cmok:

Nisam bas zavisnik, ali tu sam negde na granici. :mrgreen: :rumenko:

Zavisinicma od seksa to postaje problem jer nisu sposobni da se posvete drugim aspektima zivota, ne mogu da idu na posao, da zaradjuju, zanemaruju higijenu i zdravlje, samo bi se seksali, obicno bez zastita i sa sumnjivim personama. Zato im treba lecenje. Nezdravo je svako ponasanje u kojem osoba ne funkcionise normalno.

GG :hvala: :cmok:

Nisam bas zavisnik, ali tu sam negde na granici. :mrgreen: :rumenko:

Zavisinicma od seksa to postaje problem jer nisu sposobni da se posvete drugim aspektima zivota, ne mogu da idu na posao, da zaradjuju, zanemaruju higijenu i zdravlje, samo bi se seksali, obicno bez zastita i sa sumnjivim personama. Zato im treba lecenje. Nezdravo je svako ponasanje u kojem osoba ne funkcionise normalno.

To mi je nešto labavo, ali ako kaže Nosfi, onda je to proverio. Srbija ima budućnost, osim ako je Nosfi i retki, njemu slični, ne napuste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back