Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe se plašim. Mnogo si nasilan![]()
Virtuelni dodji u komsiluk,prodaj kucu za Suboticu![]()
Čim živne šverceraj eto me...![]()
Tebe se plašim. Mnogo si nasilan![]()
Uveliki radi Mađaronija, imaš ih po oglasima, donose čak i robu iz H&M, na samo Karavan, konzerve i salame.
gde to donose h&m roobu druga?Uveliki radi Mađaronija, imaš ih po oglasima, donose čak i robu iz H&M, na samo Karavan, konzerve i salame.
gde to donose h&m roobu druga?
Ne brini, on je samo jedan zlocesti bivsi imperator koji se malo pravi vazan.![]()
gde to donose h&m roobu druga?
Donose i robu iz Ikee. Valjda se tako piše..
Uveliki radi Mađaronija, imaš ih po oglasima, donose čak i robu iz H&M, na samo Karavan, konzerve i salame.
ja ne glummim monaha otkud ti sad to?Ti glumiš lažnog monaha i ideš sa Bakijem na Svetu goru i između vas se razvija nešto više.
Sad uglavnom dovlace robu za klince i mamiceIh. kada se setim pre 10-12 godina i mog Mađara, išao 2 puta nedeljno u mađariju, imao dve tezge kod Iznad Depo i kod Đerma, biznis na kvadrat, valjao sve, čak prve punjive baterija sa punjačem sam od njega nabavio....
Ko kaže da se istorija ne ponavlja... U H&M nikada nisam imao sreće jedva sam kupio za sebe neke majice, ostalo sve malo, kroje samo za osnovce i gejeve...![]()
Ti glumiš lažnog monaha i ideš sa Bakijem na Svetu goru i između vas se razvija nešto više.
e meeni su izuzetno potrebne punjive baterije i punjac gde da kupim i koliko kosta? jel ima u neposrednoj mojoj blizini?
ali to je daleeeeko a i ne snalazim se dobro po buvljacima jl ima neka prodavnica da to prodaje?Ima, na buvljaku na NBgd, a nisu skipi, dobar punjač sa 4 baterije ti je samo oko 5000 din.
Sužuk Hanuma da glumi monaha, preteruješ, Baki bi možda prošao...
ali to je daleeeeko a i ne snalazim se dobro po buvljacima jl ima neka prodavnica da to prodaje?