skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zadovoljna sam u tom slucaju:)

11144_1241870734214_1452711318_672239_421727_n.jpg

ЧЕТНИК ПЕВА У СРЕД ЗАГРЕБА
Bora Čorba kod Hrge: Ponosan sam četnik
"Član sam Srpskog četničkog pokreta, nacionalnog pokreta koji je puno stariji od 2. svjetskog rata. Nacionalist sam, i to je dobro. Volim svoj narod i ponosan sam na to što jesam. Definitivno nisam šovinist i ne mrzim druge narode.", jedna je od izjava koje je u emisiji "Epicentar" izrekao Bora Đorđević.
Snimku gostovanja Čorbe pogledajte u video prilogu.

super.gif
super.gif
super.gif
super.gif
super.gif

Загребчани....ширите руке...ми долазомо...
rotf.gif
rotf.gif
rotf.gif
rotf.gif
rotf.gif

Bora Čorba peva u Zagrebu

http://www.kurir-info.rs/bora-corba-...-clanak-321271

Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević

ZAGREB - Bora Đorđević planira koncert u Zagreb, objavio je internet portal mojzagreb, čiji novinar je razgovarao sa beogradskim rokerom u Čakovcu gde se u povratku sa koncerta Riblje čorbe u Sloveniji zaustavio da bi posetio rok klub Podroom.
"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević hrvatskom portalu.
Mojzagreb.info dodaje da on nije mogao da precizira datum koncerta, ali je rekao da će to biti u prvoj polovini sledeće godine. Hrvatski portal kaže da se Đorđević odlučio na koncert u Hrvatskoj zbog velikog broja Hrvata koji dolaze na koncerte Riblje čorbe u Sloveniju.
"Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", citira ga hrvatski portal i dodaje da je on izrazio uverenje da muzika mora da bude iznad pogleda na svet bez obzira na različita politička opredelenja.

Ma baš me briga za šta ti dobijaš C :lol: Šalim se, nego sam bre uložio trud od par minuta da otvorim temu, kopirao link i ostavio komentar :lol:, sada je tema i obrisana. Kao moderatori vode računa o redu na forumu, a šta se sve ovde piše to je za neverovati, zamisli ti koji je to idiotizam. Fascinira me do koje mere ide ljudska glupost.

Nekada glupost, nekada direktiva, sve je to čar krstaričinih kadija, mažda dosta ima i pravednih. Proces nametnutog jednoumlja i ograničenost poltrona će sahraniti i ono malo zdrave pameti, ako se to odavno dešava u Srbiji, dešava se na krsti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back