skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На бувљој пијаци одјекују хици, озлојађена другарица тешко рањава патку, која у болници упознаје медицинског техничара (лаб) и њих двоје се зближавају.

ribari.jpg

Две старлете, Рифкета и Иванета, напуштају брод...

Jel ima neki normalan moderator na ovoj politici? Otvorim temu o bahatosti i nema druge definicije - nego najobičnijoj pljački zvanoj BUS PLUS i neko od bistroumnih moderatora je prebaci na pdf Beograd, a tema ima itekako veze sa politikom a najmanje sa onim pdf Beograd, gde se piše, šta ko jede, i kače slike Beograda i ostale gluposti.

Jel ima neki normalan moderator na ovoj politici? Otvorim temu o bahatosti i nema druge definicije - nego najobičnijoj pljački zvanoj BUS PLUS i neko od bistroumnih moderatora je prebaci na pdf Beograd, a tema ima itekako veze sa politikom a najmanje sa onim pdf Beograd, gde se piše, šta ko jede, i kače slike Beograda i ostale gluposti.

Ima samo trenutno nisu tu. Nemoj da se ljutiš, bolje da ti ne šaljem razloge za koje dobijam C.

Ima samo trenutno nisu tu. Nemoj da se ljutiš, bolje da ti ne šaljem razloge za koje dobijam C.
Ma baš me briga za šta ti dobijaš C :lol: Šalim se, nego sam bre uložio trud od par minuta da otvorim temu, kopirao link i ostavio komentar :lol:, sada je tema i obrisana. Kao moderatori vode računa o redu na forumu, a šta se sve ovde piše to je za neverovati, zamisli ti koji je to idiotizam. Fascinira me do koje mere ide ljudska glupost.

Pozdrav laki, mnogo čudnih odluka je donešeno, ali se nadamo malo boljoj politici na politici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back