Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
На бувљој пијаци одјекују хици, озлојађена другарица тешко рањава патку, која у болници упознаје медицинског техничара (лаб) и њих двоје се зближавају.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На бувљој пијаци одјекују хици, озлојађена другарица тешко рањава патку, која у болници упознаје медицинског техничара (лаб) и њих двоје се зближавају.
Drugarica i lab, ili lab i patka?
Млади Артемије тамо упознаје Пахомија.
Ispostavljna se da su to lažni monasi, ustvari su anarhisti koji organizuju gej paradu - Baksi i Naterati.
Ispostavljna se da su to lažni monasi, ustvari su anarhisti koji organizuju gej paradu - Baksi i Naterati.
Baki pretera ga sa religijom, neće biti gledanu u komšijiskim državama valjalo bi da se poneka uloga da se obreže.....
Уместо њих, на јахту се пење Северина.
Jel ima neki normalan moderator na ovoj politici? Otvorim temu o bahatosti i nema druge definicije - nego najobičnijoj pljački zvanoj BUS PLUS i neko od bistroumnih moderatora je prebaci na pdf Beograd, a tema ima itekako veze sa politikom a najmanje sa onim pdf Beograd, gde se piše, šta ko jede, i kače slike Beograda i ostale gluposti.
Уместо њих, на јахту се пење Северина.
a ja?gde sam ja u celoj prici?
Ma baš me briga za šta ti dobijaš CIma samo trenutno nisu tu. Nemoj da se ljutiš, bolje da ti ne šaljem razloge za koje dobijam C.
Jel ima neki normalan moderator na ovoj politici? Otvorim temu o bahatosti i nema druge definicije - nego najobičnijoj pljački zvanoj BUS PLUS i neko od bistroumnih moderatora je prebaci na pdf Beograd, a tema ima itekako veze sa politikom a najmanje sa onim pdf Beograd, gde se piše, šta ko jede, i kače slike Beograda i ostale gluposti.
![]()
Две старлете, Рифкета и Иванета, напуштају брод...
a ja?gde sam ja u celoj prici?
Ma nisam nervozan, možeš misliti da me iznervira neki tamo moderator na forumu, mnogo sam se potresaoLaki je malo nervozan
Sorry, morala sam...![]()