- Poruka
- 200.938
Не знам замисли нисам била рођена!
Ми комунисти од како нам је преминуо товариш Сталин више немамо људска права ,дискриминисани смо у друштву итд..
Svakome prema zasluzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам замисли нисам била рођена!
Ми комунисти од како нам је преминуо товариш Сталин више немамо људска права ,дискриминисани смо у друштву итд..
Svakome prema zasluzi.
on se ne racuna, jedva da je punoletan...![]()
Dobro vece dobri judi ,dragi prijatelji kolegice i kolege...![]()
samo da se javim ..da sam jos ziv
svugde bio morem krstario ..( malo ) a i kopnom naravski ..uzivao
vratio se a leto skoro i proslo .....stize jesen![]()
![]()
Ma jok, ja sam kamenorezac.
Morao sam malo da kaznim Iweka iz Osijeka, mnogo se bre osilio na temilici o autonomnim pokrajinama.![]()
Човече, таман ми такав треба.
Данас смо бацали камена с' рамена и луди Живан пребацио у башту Бабе Симане, а она има напаљеног нераста, па нико од нас не сме да уђе.
Требаће нам нови камен.
Ти си модератор у илегали ?
Ja to mimo zakona kaznjavam, kao Uma Turman Bila.![]()
А шта сам ти ја који куррац???Мени је најдражи овај анархиста, остали су ми килави.
Де си вампиреее!!!Dobro vece.
Neka nova lica vidim.![]()
Много ти бога уимаш у уста. Ми смо некрсти црвена пошаст, заборављаш?Свашта са овим модераторима морају да науче богатство српског језика,сачувај Боже на правди Бога ме бановаше
црвена пошастА оптужба гнусна као ја желим да убијем верског поглавара !Свашта али ајде видели ваљда комунисткиња па да ми прикаче и УБИСТВО!СРАМОТА!
Нисам ја анрархист да убијам около верске поглаваре ,да је то урадио друг анрахист па да разумем али ја,ужас!
Каки си ти класни непријатељ. И ти си као и ми → пролетер гологузан.Pa kad rusite objekte i ubijate narod, sta drugo ocekujete?
Salim se ja, dobra si ti drugarice.
Evo jedanod klasnog neprijatelja.
Је си ти заборавила како Брацо марише???Све ми се чини да се нама комунистима поново долазе године паклене и то се вратила 1948 година.
Де си Сунчи пушко!Dobro veče...
Нема комунистичко држање. За нас је забрана сам благослов од власти.Ма пусти комунисткињу, чим су је пре времена пустили из казамата, то је сигуран знак да сарађује са властима.
Нисам ускакао скорије. Шта би? Јел ми Ђинђић писао школски програм за 4-ти разред или Слоба?Влајко, како се завршила расправа око НС главног града ?
Нисам ускакао скорије. Шта би? Јел ми Ђинђић писао школски програм за 4-ти разред или Слоба?![]()
Сјајан човек... он или Панић су били права алтернатива оном Милошевићу.Биће да нам је Шећероски свима писао школске програме, какви смо манити испали.
Ништа ми не говори, ја сам одмах почупао обрве, офарбао косу (сунчеви зраци) и ставио минивал, чим ми је објавио фотку.
Сјајан човек... он или Панић су били права алтернатива оном Милошевићу.![]()