Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Што ниси мењао парохију???Зато што су у кулској касарни били Легија и његови индијанци.
Што ти ниси од њих украо ?

Ti ipak poštuješ autoritete, pohvalno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што ниси мењао парохију???Зато што су у кулској касарни били Легија и његови индијанци.
Што ти ниси од њих украо ?

Ti ipak poštuješ autoritete, pohvalno.

Ма не. Нисам се тада експонирао. Први излет у Београду сам имао 95. када ме је тата водио на Партизан-Сартид, а ја имао горку жељу да седнем на полицијски мотор.
А само Бог је хтео да се у том тренутку упишким!
Не знам шта је то.
.Нови економски план и све то. Било кул.
А оно 93. је стварно била хаос. Мада ћале тада шверцовао бензин обртао 500(петсто, да, да) марака недељно.![]()
Само виски и кока-кола се шикала.
А пензија била једну марку
Е овако се некад служило на славама. Причао ми деда. Каже, каква алева, какве глупости. Само располутиш главицу на четри дела и кидај.
![]()
Видите савршенство, а не тамо неки кисели купус !
hocu fer sudjenje...
Намрчило се од Земуна...

Хаг је препун, боље ти је гиљотина.
Увек се намрчи од Земуна, према Београду![]()
![]()
Увек се намрчи од Земуна, према Београду![]()
![]()

Јел постоји алтернативни назив љутица?Љута папричица - љутачица.
Са мајчине стране нису комунисти. Али ни чедомани.Koje slave komunalci slave? I jel' samo crveni kupus jedu?
Jeste, za one koji se plaše da probaju malo jači, pun ukus.
Јел постоји алтернативни назив љутица?
Са мајчине стране нису комунисти. Али ни чедомани.
Славе Јована и Ивањдан.
То се деда и његов брат договорили да деда слави летњег, а чича зимског да би ишли један код другог на славу.
А ћалетови су комунисти. Од чукундеде до мене. Иначе ћалетов стриц (док је био жив), а сад његов брат од стрица славе Николу. То је наша слава, али не правимо за госте јер идемо код њих.

Славе Јована и Ивањдан.
То се деда и његов брат договорили да деда слави летњег, а чича зимског да би ишли један код другог на славу.
А ћалетови су комунисти. Од чукундеде до мене. Иначе ћалетов стриц (док је био жив), а сад његов брат од стрица славе Николу. То је наша слава, али не правимо за госте јер идемо код њих.
ja sam danas jela indijsku hranu catni i onaj njihov hleb sto je kao lepinjice...

У слатки купус можете убацити пуно бибера, његов врхунски укус испуниће вам непца медитеранским аромама и егзотичним тоновима Централне Африке.
Док једете кисели купус, једино што вам пада на памет су Прчањ, Мрчајевци, Плужине и Бачко Добро Поље
У слатки купус можете убацити пуно бибера, његов врхунски укус испуниће вам непца медитеранским аромама и егзотичним тоновима Централне Африке.
Док једете кисели купус, једино што вам пада на памет су Прчањ, Мрчајевци, Плужине и Бачко Добро Поље
Biber je iz Indije i tog dela Azije... kakav crni mediterasnki i afrički ukus? Izjeo ti biber mozak?
Боље и село него Нови Београд![]()
![]()
Да се збуду речи апостолске: Освети се муж некрштен женом крштеном!Sa majčine strane su ti normalni... pa što se zehbala?![]()
Мрсно славе.Мрсна или прасе на води?

Dr.kadžicaЈел постоји алтернативни назив љутица?
Славе Јована и Ивањдан.