Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.661
Оснивачка скупштина у Футогу.
А где би другде? Је л’ учествују само они који гаје црвени купус?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оснивачка скупштина у Футогу.
Ја сам носио само кариране бермуде, Ортодокс Келтс фан.

нас Земунце и оне из града поред Земуна.

Ја сам носио само кресту, псећу огрлицу и наравно...чакље.

Нема од кише ништа... ће нас заобиђе у широком лукунас Земунце и оне из града поред Земуна.
![]()
![]()

Нема од кише ништа... ће нас заобиђе у широком лукунас Земунце и оне из града поред Земуна.
![]()
![]()
Ма не. Нисам се тада експонирао. Први излет у Београду сам имао 95. када ме је тата водио на Партизан-Сартид, а ја имао горку жељу да седнем на полицијски мотор.Ти си у Слобино време био онај мали са репићем, али најбржи од свих...

Не знам шта је то.То се подразумева, као и за љутачицу.![]()
Нови економски план и све то. Било кул.1991-94. 1995. је била година културе, лакше се дисало.Pa nije bilo lose kod Slobe 1996-1999. Problem je bio u godinama od 1991-1996.
Ја сам носио само кресту, псећу огрлицу и наравно...чакље.
Aurora je Rifer kad bi bio žensko, pametuje, a nema pojma.![]()
Jel onu sa strujom, da te drmne kad si nasilan?![]()

Гулаг?Што се мене тиче - гиљотина.
Морам да се консултујем са Влајком.
Не мрдај !
![]()
![]()
Нови економски план и све то. Било кул.
А оно 93. је стварно била хаос. Мада ћале тада шверцовао бензин обртао 500(петсто, да, да) марака недељно.![]()
Само виски и кока-кола се шикала.
А пензија била једну марку.
Што нису украо агрегат из касарне Војске Југославије као сав нормалан свет?За време Слобе у Србији није било струје.![]()

Ma da... Kiše bude pod ovavezno kad dolazi tamo od Obrenovca... Zdesna nas neće.
Хебига... Ћале је то избегао јер му је комшија написао да је инвалид (има леву руку криву и краћу од десне).Тада сам био у ВЈ, мало фалило да одемо до Сарајева.
Што нису украо агрегат из касарне Војске Југославије као сав нормалан свет?![]()
Зато што су у кулској касарни били Легија и његови индијанци.
Што ти ниси од њих украо ?
Е овако се некад служило на славама. Причао ми деда. Каже, каква алева, какве глупости. Само располутиш главицу на четри дела и кидај.![]()
Prijatno Baki.
Хоћеш прво да мало радиш, да постављаш прагове за пругу па да те онда гиљотинирамо, или ћеш прво под секиру, па онда да радиш ?