SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Поздрав свима.
Да ли модератори добијају новчану надокнаду за свој посао или су то обични цинкароши који са задовољством прихватају ауторитет ?
Питање важи и за бивше зелене.

Е, људи. Треба ми једна филозофска помоћ. Јел онај Прудонов федерализам исти куррац као и Кардељев систем заснован на националним економијама?
Таман да јесте па да оног Фабиане отерам у 43 пиччке материне.
Колко ми на куррац иде та реч децентрализација.![]()
Да, зато што тврди да се и Прудон тако изјашњавао пред крај живота и да је одбацио чист анархизам.Видиш да више не расправљам на теми, увек је он у праву, а ја немам времена да отварам књигу и цитирам му пасус по пасус.
Осим тога, човек се изјашњава као социјалиста.
Не могу да подесим аватар!!!
Е... па, ја иначе сматрам да је котањи снобизам, али стварно је тај бели лук нешто посебно.
Јел стављаш оригано?
![]()
Ма какви, не делују убитачно...![]()
Прудон је анархиста "западног" профила, Голдвинов наследник у неку руку, залагао се за мутуализам, солидарне банке и такве синдикалне ствари.
Не могу да подесим аватар!!!
Е... па, ја иначе сматрам да је котањи снобизам, али стварно је тај бели лук нешто посебно.
Јел стављаш оригано?
![]()
у тзатзики се сецка свежа мирођија
Зато увек оставим пар кесица свеже мирођије у замрзивач, баш за тзатзики у зимском периоду. Pa ne mož' da ti se mrda ako je (da prostiš) veći od 100x100
Може и у несвест да падне.Са било ког да линкујем крста ми одговара са Invalid File.Имаш пар сајтова за обраду анимираних гифова.
Са било ког да линкујем крста ми одговара са Invalid File.
А кад аплоудујем преко крсте избаци само један фрејм.
Са било ког да линкујем крста ми одговара са Invalid File.
А кад аплоудујем преко крсте избаци само један фрејм.

И мирођију сам купио котањи. Суву. Зато сам додао мало коре и пар капи лимуна.Ма какав црни ориганоу тзатзики се сецка свежа мирођија
Зато увек оставим пар кесица свеже мирођије у замрзивач, баш за тзатзики у зимском периоду.
П.С. Јел' рендаш ситно или крупно краставац?
Pa ne mož' da se mrda ako ti je (da prostiš) veći od 100x100

Anarhisit ne posotje, samo foliranti koji izmišljaju rupu na saksiji zarad neke koristi, recimo crvenih žena.

Мили, то се зове анархо егоизам и прикладан је за све узрасте.

И мирођију сам купио котањи. Суву. Зато сам додао мало коре и пар капи лимуна.
Па крупно. Не на оној ситној ко за попрашивање.
![]()

Ali baš loše ispadneИ мирођију сам купио котањи. Суву. Зато сам додао мало коре и пар капи лимуна.
Па крупно. Не на оној ситној ко за попрашивање.
![]()
Eno ti terase, pa se sa njim miluj.
Prop'o ti taj anarhizam, ništa od njega.

Немаш ти појма...
Како обрађујеш краставац?

А јеббига нећу јурити свежу мирођију.Немаш ти појма...![]()
На пола. Одвадим „месо“ и љуске (да не буде воденасто) и рендам искоса (по дуж).Како обрађујеш краставац?