skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Превише:

happpy_st_patricks_day_beer-13379.jpg

Па, добро, видим да си позеленео, зато и питам :lol:

Е, људи. Треба ми једна филозофска помоћ. Јел онај Прудонов федерализам исти куррац као и Кардељев систем заснован на националним економијама?
Таман да јесте па да оног Фабиане отерам у 43 пиччке материне.

Колко ми на куррац иде та реч децентрализација. :dash:

Е, људи. Треба ми једна филозофска помоћ. Јел онај Прудонов федерализам исти куррац као и Кардељев систем заснован на националним економијама?
Таман да јесте па да оног Фабиане отерам у 43 пиччке материне.

Колко ми на куррац иде та реч децентрализација. :dash:

Прудон је анархиста "западног" профила, Голдвинов наследник у неку руку, залагао се за мутуализам, солидарне банке и такве синдикалне ствари.

Видиш да више не расправљам на теми, увек је он у праву, а ја немам времена да отварам књигу и цитирам му пасус по пасус.
Осим тога, човек се изјашњава као социјалиста.
Да, зато што тврди да се и Прудон тако изјашњавао пред крај живота и да је одбацио чист анархизам.
Невероватно, али како људи са годинама много лакше потежу за ауторитетом.

Зато је Сартр изучавао ране Марксове радове и покушавао да их споји са егзистенцијализмом.

Не могу да подесим аватар!!! :rida:

Е... па, ја иначе сматрам да је котањи снобизам, али стварно је тај бели лук нешто посебно.

Јел стављаш оригано?

:kpozdrav:

Pa ne mož' da se mrda ako ti je (da prostiš) veći od 100x100

Ма какви, не делују убитачно...
smile1.gif

SukhoiT4From1oClock2.jpg

Poslednja izmena:
Прудон је анархиста "западног" профила, Голдвинов наследник у неку руку, залагао се за мутуализам, солидарне банке и такве синдикалне ствари.

Anarhisit ne posotje, samo foliranti koji izmišljaju rupu na saksiji zarad neke koristi, recimo crvenih žena.

Не могу да подесим аватар!!! :rida:

Е... па, ја иначе сматрам да је котањи снобизам, али стварно је тај бели лук нешто посебно.

Јел стављаш оригано?

:kpozdrav:

Ма какав црни оригано :lol: у тзатзики се сецка свежа мирођија :rtfm: Зато увек оставим пар кесица свеже мирођије у замрзивач, баш за тзатзики у зимском периоду. :D

П.С. Јел' рендаш ситно или крупно краставац?

Ма какав црни оригано :lol: у тзатзики се сецка свежа мирођија :rtfm: Зато увек оставим пар кесица свеже мирођије у замрзивач, баш за тзатзики у зимском периоду. :D

П.С. Јел' рендаш ситно или крупно краставац?
И мирођију сам купио котањи. Суву. Зато сам додао мало коре и пар капи лимуна.
Па крупно. Не на оној ситној ко за попрашивање. :roll:
Pa ne mož' da se mrda ako ti je (da prostiš) veći od 100x100
:sad2:

Немаш ти појма... :lol:
А јеббига нећу јурити свежу мирођију.
Како обрађујеш краставац?
На пола. Одвадим „месо“ и љуске (да не буде воденасто) и рендам искоса (по дуж).

А што правиш татзики зими? Зими се прави јунећа и руска.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back