Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada Reff "zabaci" pogled...tuj trava ne raste![]()
![]()

Vladane, šta ti misliš o Raselovom tumačenju i prevodu Biblije? Da li je moguće da to tumačenje sa kraja 19. veka nekima dalo ideju da su "iskonski" hrišćani?
I dobro veče brate pravoslavni.
Vladane, šta ti misliš o Raselovom tumačenju i prevodu Biblije? Da li je moguće da to tumačenje sa kraja 19. veka nekima dalo ideju da su "iskonski" hrišćani?
I dobro veče brate pravoslavni.
Не можеш ЈС никако призвати здравој памети ма колико се трудио.
Једини тежи случајеви религијског помрачења су хинду култови.
Испуњавај заповест, да се по првом и другом саветовању уклониш од човека јеретика знајући да се помрачио.
Не причај о вери са јеретицима...
Не можеш ЈС никако призвати здравој памети ма колико се трудио.
Једини тежи случајеви религијског помрачења су хинду култови.
Испуњавај заповест, да се по првом и другом саветовању уклониш од човека јеретика знајући да се помрачио.
Не причај о вери са јеретицима...
sta ces mono da obuces za kongres kaako se vi oblacite?
Uvek je bilo pravih hriscana...
a prevod Biblije je normalan kao i svaki drugi

normalno se oblacimo
obucicu crnu gothic suknju i neku bluzu ili korset bolero videcu jos imamo tri dana pa mi trebaju tri kombinacije
imam sve sto mi treba, nove sandale tasnu nakit
sminka i frizura su najbitnije to umem sama

Meni bi bilo zanimljivije da tako organizujete žurku za Novu godinu, Božić ili neki veliki praznik. Možda najbolje za noć veštica, što bih se ja tad lepo sredio, u tvom fazonu... ne bi imala šanse da ostaneš mirna.

oblače se u ono što može u mraku da se brzo skine...![]()

pa to nijee bas normalno, kad je kongres? neces valjda korset po danu? meeni je to mnogo mracno izgleda mi kao da ne zelim da znam kaako se sminkas...normalno se oblacimo
obucicu crnu gothic suknju i neku bluzu ili korset bolero videcu jos imamo tri dana pa mi trebaju tri kombinacije
imam sve sto mi treba, nove sandale tasnu nakit
sminka i frizura su najbitnije to umem sama
opet si se nalupaoBaš i nije, ima primera gde je namerno menjana. Takođe je tvrdnja o vrhunskom poznavanju grčkog jezika pala na sudu, kao i laž o "čudesnom semenu žita". A možemo i o lažnim proročanstvima.
Dobro veče mona*, jesam li ti falio?
ti praznici su paaganski i pravi hriscani ih ne slave![]()

Meni bi bilo zanimljivije da tako organizujete žurku za Novu godinu, Božić ili neki veliki praznik. Možda najbolje za noć veštica, što bih se ja tad lepo sredio, u tvom fazonu... ne bi imala šanse da ostaneš mirna.
oblače se u ono što može u mraku da se brzo skine...![]()
evo opterecenika seksom![]()

opet si se nalupaonisi
dobro vece
evo opterecenika seksom![]()
strahobalno zaistapo tome su se pročuli...![]()