skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
575585_10150720187361738_363090782_n.jpg

Vladane, šta ti misliš o Raselovom tumačenju i prevodu Biblije? Da li je moguće da to tumačenje sa kraja 19. veka nekima dalo ideju da su "iskonski" hrišćani?
I dobro veče brate pravoslavni.

Не можеш ЈС никако призвати здравој памети ма колико се трудио.

Једини тежи случајеви религијског помрачења су хинду култови.

Испуњавај заповест, да се по првом и другом саветовању уклониш од човека јеретика знајући да се помрачио.

Не причај о вери са јеретицима...

Испуњавај заповест, да се по првом и другом саветовању уклониш од човека јеретика знајући да се помрачио.

jeretik kaze

Поздрав, брате Владане.

normalno se oblacimo

obucicu crnu gothic suknju i neku bluzu ili korset bolero videcu jos imamo tri dana pa mi trebaju tri kombinacije
imam sve sto mi treba, nove sandale tasnu nakit
sminka i frizura su najbitnije to umem sama

Meni bi bilo zanimljivije da tako organizujete žurku za Novu godinu, Božić ili neki veliki praznik. Možda najbolje za noć veštica, što bih se ja tad lepo sredio, u tvom fazonu... ne bi imala šanse da ostaneš mirna.

normalno se oblacimo

obucicu crnu gothic suknju i neku bluzu ili korset bolero videcu jos imamo tri dana pa mi trebaju tri kombinacije
imam sve sto mi treba, nove sandale tasnu nakit
sminka i frizura su najbitnije to umem sama
pa to nijee bas normalno, kad je kongres? neces valjda korset po danu? meeni je to mnogo mracno izgleda mi kao da ne zelim da znam kaako se sminkas...
kakve su ti sandale tasna nakit?

opet si se nalupao :roll: nisi
dobro vece

"Čarls Rasel, osnivač i otac njihovog pokreta, tvrdio je kako je on pouzdani stručnjak za grčki jezik, tako da su po njemu, svi dosadašnji prevodi Biblije nepouzdani. Međutim, dokazano je na sudu u Kanadi, da on uopšte nije znao čitati grčki, iako se na sudu zakleo da zna. Još jedan događaj dovodi u pitanje njegovo "hrišćansko poštenje". Raselovo "Čudesno seme žita" prodavalo se po dva dolara (tada je to realno bila mnogo veća vrednost, nego što je to danas) za kilogram a tvrdio je da ono donosi pet puta bolji rod od običnog žita. Tužio je lokalne novine i tražio odštetu od 100 000 dolara, jer su ga nazvali lažovom i prevarantom. Izgubio je parnicu kad su vladini stručnjaci utvrdili da u tom semenu nema nikakve čudesne moći. Godine 1947. Vrhovni sud u Kanadi proglasio je Jehovine svedoke "nereligijskim telom" (da nisu hrišćanska crkva)."

:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back