skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer nije Haklberifin :))
Ма јок. Онај са Малборо рекламомом. :lol:
276248710_d41139bc1e_z.jpg

Па терају ме да будем мушко данас само напади , шта то ти никада није десило?Да се осетиш као жена па напишеш у мушком роду

Kako da se osetim kao žena? Evo dodirujem grudi... ali ništa, nikakav poseban osećaj... a kad to inače radim, žene osete. Objasni mi kako da pojačam te osećaje?

Шо немаш сламнати шешир?

'el valja ovaj :lol:

Nema ništa od protesta dok se ne krene sa blokadom autobusa. Kad nekoliko dana budu bez zarade, može se očekivati neka promena.
A onaj Baki... kad su federi pravili ono njihovo dotrčao, a gde je bio na protestu običnih ljudi? Eto kakavi su nam anarhisti, samo gledaju svoje zadnjice i biraju ponosno društvo.

To i ja kažem.

Retki pojedinci. O njima može realno da piše samo onaj ko je puno vremena i živeo među njima. Ako generalizujemo, recimo po pitanju izbora i političkih odluka, uvek su velikom većinom birali nasilne opcije koje su skupo koštale Srbe.

u svakome žitu ima kukolja, bratko kamaraDko..a danas su livade diljem naše lijepe- lepe -lipe komtaminirane za vjeki vjekova..

Poslednja izmena:
Кажи то Србима протераним из Крајине , не знам мени нису предивни

ne razumem vas uopšte..hranite si dušu takovim emocijama, takovi su meni i domorocima ove srbštine uzeli kruh i radno mesto..i? da li treba da ih pobijem?
istrebim...koju vrstu genocida?...možda su i takovi od krvi i mesa...da ne kažem..ljudi? mora se imati milosti...makar oni jeli bifteka..a mi masno ćebe..:(

ne razumem vas uopšte..hranite si dušu takovim emocijama, takovi su meni i domorocima ove srbštine uzeli kruh i radno mesto..i? da li treba da ih pobijem?
istrebim...koju vrstu genocida?...možda su i takovi od krvi i mesa...da ne kažem..ljudi? mora se imati milosti...makar oni jeli bifteka..a mi masno ćebe..:(

Uh Tolka, porediš ubistva i proterivanja, paljenja i pljačku, sa poslovima koje su ti ljudi dobili u Srbiji? A čak ih nisu ni želeli, rado bi se oni vratili na svoje, da imaju gde i da im je bezbedno.
Za ta "izgubljena" radna mesta ćeš morati da se obratiš SPS-u i njihovom mrtvom tvorcu, jer su oni dogovrili predaju RSK i dolazak tih ljudi u Srbiju. A ni plan za to nisu napravili, bar da si ih nastanili na jug Srbioje, tamo gde nam je potrebno više Srba.

Ма не интересују ме људи уопште

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back