skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima one makrobiotske od soje sa aromom paradaJIza. Baki se tu dobro ugradi, pljue sistem a učestvuje u njemu.

Немамо ништа, све се затворило и "Кулски штофови" и "Етерна" и "Истра" и "Крамер" чак је и Родић затворио погоне, остала му још само сокара.
Све што су нам Швабе оставиле, ми смо затворили.

Tako neki idu u crkve na mise, neki se samo prekrste, neki kleknu... :roll:

пратио сам мису у цркви Св. Климента (али се нисам молио са римокатолицима) док сам чекао да они заврше како бих могао сићи до гробнице Св. Константина Ћирила. и наравно да сам клекнуо пред оцем наше писмености и Апостолом Словена.

пратио сам мису у цркви Св. Климента (али се нисам молио са римокатолицима) док сам чекао да они заврше како бих могао сићи до гробнице Св. Константина Ћирила. и наравно да сам клекнуо пред оцем наше писмености и Апостолом Словена.

Zdravo labe... pardon, S&W. :mrgreen:
Hajde, ne budi toliko krut, daj malo na veselje.

Неке су бацале и у његове руке.

308fxnd.jpg

шта ће деда.. остало му само да пипа :D

Hahaha, zar je u to vreme neko nekoga vodio? Sam, sa društvom.
Krivo mi je što mi je tad promakao veliki koncert na Hipodromu, ali šta da se radi.

Мене је ћале водио на концерт Балашевића, јер сам био клинац, Дисциплина је мој први самостални концерт.
Био сам и на Штрумпфовима (Седморица младих) . :super:

Vidi se da si i kao mali bio anarhista. :hahaha:

За љубав према бржој музици крив је мој старији брат који ми је поклонио за рођус плоче "Амстердам" од Слађане Милошевић и "Плитка поезија" од Пекиншке Патке, плус синглицу "Волео сам снашу на салашу" .... :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back