- Poruka
- 16.439
Jesi li me opet sanjala?![]()
samo se ti zezkaj i muvkaj ovde i musko i zensko...ne daj Boze da upoznam gospodju reefer, nagrdila bih te...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li me opet sanjala?![]()
ima lose uspomene od banovineIskreno, ni jednom nam te nije spomenuo za sve ove godine u kafani. Ja, recimo, nemam takvih problema. Zna, šta želim.![]()
samo se ti zezkaj i muvkaj ovde i musko i zensko...ne daj Boze da upoznam gospodju reefer, nagrdila bih te...
ima lose uspomene od banovine![]()
Није, али није још ни време. Чекали смо ако нађемо још неког па да се не шаље више пута.
Поздрав Иване.![]()
Није ваљда да сте банчили у тој кафани?
Pa... ima šanse, smao mi daj još malo vremena i mona* će biti moja.![]()
el se ja nesto pitam
![]()
Mona ide po rok koncertioma, neće u te njegove CG kafane valjda da zalazi?
Refke ne muvka muškarce po kafani...vidiš da je opsednut monilicom i vodi rat sa mnom oko nje....
Naravno, da se ne pitaš već bi bila na 21. spratu.Ali polako...
Није ваљда да сте банчили у тој кафани?
Ivane, jeste li bili danas u vetrovitom?
nije fer da koristiš takvo podlo oružje....stan od 120 kvadrata...Ali, monilica nije sponzoruša...ona će ipak da odabere mene...![]()
Ako ti ne stigne do druge polovine oktobra, mogu da ti i ja donesem iz Moskve...![]()
Materijalno nije bitno, ono je u ovoj priči samo usputno. Ona će da izabere moje srce i dušu, ti si odavno ispao po tom pitanju.
Фала брале, али овај има старословенску апликацију. Није стандард, зато га и чекам.![]()
ja sam njena tiha čežnja i patnja...vidiš da se zbog mene preselila u ovu kafanu...ne može bez mene...i što se ti uopšte mešaš tu...![]()
Ako ti ne stigne do druge polovine oktobra, mogu da ti i ja donesem iz Moskve...![]()
Rifi kakve imas oci![]()