sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.421
Padni kišo, samo da odu skotine iz školskog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A celu noć je radio samo na Banovom brdu...
), али биле дупло скупље (дупла траума!
)... е то ми био наук да цигарете купујем на бокс. А деведесетих се тај наук учврстио дефинитивно...
Nisam baš toliko zaluđen Olimpijadom, al' naravno da ću pratiti, najviše Đovaka, i sve naše...i naravno USA Dream Team.![]()
Padni kišo, samo da odu skotine iz školskog.
Јао да, па ни Д Драгстор није радио целу ноћ, јел' тако? Сећам се да сам једном купила цигарете у оној кафани на Зеленом венцу (требало ми пола сата да скупим храброст да уђем), али биле дупло скупље (дупла траума!
)... е то ми био наук да цигарете купујем на бокс. А деведесетих се тај наук учврстио дефинитивно...
![]()
Одох да пијем кафицу, гледам небо и чекам кишу.![]()
Naravno, a trke, a Bolt, a plivanje, a curling...
Oni sa psima...![]()

Bolt nema konkurenciju, tako da to nije zanimljivo...Asafa i Gej ne mogu jednostavno, Gej pada obično pred kraj.
A što se tiče plivanja, biće znaimljivo videti Rajana Lohtea, da li će biti bolji od Felpsa...rastura čovek...

Bolt je zanimljiv bez obzira....nikad nisam videla da neko tako neobično trči. Federer samo nema zlato sa Olimpijade, baš me zanima da li će ipak biti najbolji.
Sa psima, loptom....
A znate šta je problem...
Ja se plašim kad seva...
Moraću da spavkam sa upaljenom lampilicom.
Bolt dominira, mada kao što je OI 2008. u Pekingu donela nejga, može tako neko novi da se pojavi...
Federer je i bez toga najbolji...al' nadam se da Đovak uzima Olimpijsko zlato, mada yebeno što je na travi...Wimbledon II...![]()
Šta je bre ovo 7 moderatora ima ova forum![]()
Da neće opet izbori![]()
Sa psima, loptom....
A znate šta je problem...
Ja se plašim kad seva...
Moraću da spavkam sa upaljenom lampilicom.
Da neće opet izbori![]()
Koliko beše 250 kom?Ma daj, ne seva na tebe, Sunašce, sad si ko Terasko...stvarno duva, možda je Surbela prizvala kišu, osećam miris ozona...

Кад Земунци јаве, знајте да стиже! 
Sedam, malo, treba bar 50...

Gle stvarnoDobili smo još jednu...
Ovo postaje sve jadnije i jadnije. Napraviće parlamentKoliko beše 250 kom?
Da neće opet izbori![]()
Ево, овде пљуштиКад Земунци јаве, знајте да стиже!
Ајд бар једну ноћ да се наспавамо к'о људи...

Ozbiljno mislim da neće.Znaju da bi prošli ko bosi po trnju.Svi.
Da neće opet izbori![]()