- Poruka
- 16.439
Дивно !!!
Ја долазим са третмана јетре...како је то леп осећај !!!
cime si je tretirao drugar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дивно !!!
Di su svi?
Kaloriferu, Sur, pišite kad stignete. Imam nešto da vam pokažem... Nadam se da se sećate priče
si lud? oni su potencijalni prenosioci besnila, ako ugrizu onim svojim zubicima...a grizu veruj mi...
cime si je tretirao drugar?
juhuuu....upravo dolazim sa masaze i kozmetickog tretmana lica...![]()
ahh kako je lep osecaj...![]()
Piši draga, iznenadi nas, obraduj nas...![]()
Jesu, ali samo vampiri, a oni su u Južnoj Americi, ovi naši malecki su fino vaspitani i izuizetno korisni, jedu komarce i druge bubove.
si lud? oni su potencijalni prenosioci besnila, ako ugrizu onim svojim zubicima...a grizu veruj mi...
Ta u Bezistanu je jedna od najstarijih i najpoznatijih.Zamisli ako radi, hehehe
Ne grizu... Mislim mene nije ugriz'o. A znaš kako su im lepi zubići.
Svetle sijalice i nešto "zuji" - daje znake života. Ali nisam htela "da zalazim u detalje" pošto miriše na pišorak...
Inače jedna devojka koju poznajem je imala neki trip da je sramota da kaže da nešto smrdi.
Pa tako npr. kad neko zgazi na ulici u g*****o, ne smrdi mu cipela na g*****o nego "miriše na govanca"![]()
Jesu, ali samo vampiri, a oni su u Južnoj Americi, ovi naši malecki su fino vaspitani i izuizetno korisni, jedu komarce i druge bubove.
НЕ БЕЖИ ОД ПОЛИЦАЈЦА, ВЕЋ ОД ЖЕНЕ
Средовечни човек купио новог "поршеа", изађе на аутопут и нагари до 160, осећајући како му ветар мрси проређену косу.
"Ово је страва", помисли додајући још гаса.
Но, кад је погледао у ретровизор, угледа иза себе полицијски ауто с упаљеним ротиркама.
"Ма, могу му побећи", помисли и нагари на неких 210 км/х
Тада помисли: "Ког ђавола ово радим, ја сам престар за те глупости".
И заустави се, чекајући да стигне полицијски ауто.
Полицајац стане иза "поршеа" и прошета до њега:
"Господине, смена ми се завршава за пет минута и радо ћу да Вас пустим ако ми дате разлог зашто сте бежали. Али неки разлог који још никада нисам чуо".
Возач с Бежанијске косе рече:
"Прошле недеље је моја жена побегла с полицајцем, па сам помислио да ми је враћате".
Пандур га погледа и врати му папире:
"Хвала, до виђења".
НЕ БЕЖИ ОД ПОЛИЦАЈЦА, ВЕЋ ОД ЖЕНЕ
Средовечни човек купио новог "поршеа", изађе на аутопут и нагари до 160, осећајући како му ветар мрси проређену косу.
"Ово је страва", помисли додајући још гаса.
Но, кад је погледао у ретровизор, угледа иза себе полицијски ауто с упаљеним ротиркама.
"Ма, могу му побећи", помисли и нагари на неких 210 км/х
Тада помисли: "Ког ђавола ово радим, ја сам престар за те глупости".
И заустави се, чекајући да стигне полицијски ауто.
Полицајац стане иза "поршеа" и прошета до њега:
"Господине, смена ми се завршава за пет минута и радо ћу да Вас пустим ако ми дате разлог зашто сте бежали. Али неки разлог који још никада нисам чуо".
Возач с Бежанијске косе рече:
"Прошле недеље је моја жена побегла с полицајцем, па сам помислио да ми је враћате".
Пандур га погледа и врати му папире:
"Хвала, до виђења".
Дивно !!!
Di su svi?
Kaloriferu, Sur, pišite kad stignete. Imam nešto da vam pokažem... Nadam se da se sećate priče