Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Šta je bre ovo večeras, niko nije normalan!?
Па шта се чудиш ти си либерална
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bre ovo večeras, niko nije normalan!?
čega se pametan stidi...![]()
Jel se secas zbog cega si bila banovana?Meni se jednom "poslali u solarijum" samo zbog replike: "turcine nap. se ku..."
Drugar je urban, ide uporedo s vremenom, za njega nema tabu tema, jelda drugar ?![]()
hehehe, dobro pitanje, pravo u centar!nije lepo da Trilijan prozivaš da nije otvorena....jesi li ti otvoren?![]()
a ko si sad ti? Refeer mu je dečko, ti nemam pojma ko si. Ljubavnik?oćeš da prekineš da me vređaš govoreći da mi je terasko dečko...![]()
Па шта се чудиш ти си либерална
ZASTO DA SE STIDIM SAD? ZAATO STO SAM OTVOREN TOLERANTAN I LIBERALAN ZAATO STO VOLIM SVE LJUDE I OTVOREN SAM PREMA NOVIM SAZNANJIMA, KULTURAMA, LJUDIMA?
hehehe, dobro pitanje, pravo u centar!
a ko si sad ti? Refeer mu je dečko, ti nemam pojma ko si. Ljubavnik?![]()
terasko, ne pravi se blesav...![]()
И ко сад наврће воденицу на шећерну водицу...
Кад имаш добро одело, добар сат, скупе ципеле... Логично је да имаш и добра кола. У случају поменутог момка – девојку. Он се свиме тиме показује у свом друштву, пред мушкарцима и женама.
Колико сам ја схватила он му је тата али то се још не зна
Te gluposti prepuštam nižoj ljudskoj vrsti. Takav nedostatak mudrosti i nesposobnost spoznaje pravih vrednosti je praćen nezadovoljstvom, patnjom, nesrećom.
Колико сам ја схватила он му је тата али то се још не зна
Te gluposti prepuštam nižoj ljudskoj vrsti. Takav nedostatak mudrosti i nesposobnost spoznaje pravih vrednosti je praćen nezadovoljstvom, patnjom, nesrećom.
Terasko je zakon.. Evo za drugara jedna.
NE PRAVIM SE
nisam zbunjena. Terasko je gej i ti si mu dečko. Ti si bi i sviđa ti se Trnjina. Terasko je ljubomoran.
Ja sam kolateralna šteta.
Skroz jednostavno, zar ne?
(druga alternativa je da ste ti i terasko jedna osoba koja boluje od sindroma podvojene ličnosti ili već kako se to zove, ali ona vaša psihološkinja bi mu za to već utvrdila dijagnozu i prepisala lek pa bi stvar bila sređena. Naravno pod uslovom da on redovno pije taj lek što vidim da nije slučaj pošto još uvek ispoljava simptome)
HVALA! Zamalo da me otera sa foruma!
Terasko je zakon.. Evo za drugara jedna.
oćeš da prekineš da me vređaš govoreći da mi je terasko dečko...![]()