skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne želim ja da budem takva nekakva da se dopadnem svima, ja želim da budem ja. Pa onda uzmi ili ostavi.
Ionako ne možeš svima da se dopadneš nikada.

Ne želim da se unapređujem i nadograđujem i pomičem. Ne zbog bilo koga, a naročito ne zbog nekoga ko je gej jer od toga onda nemam nikakve vajde u smislu onog mesa što pominjete :rumenko:
Razumeš?

A eto, ti si skroz fin dečko, nije ni čudo što me Terasko tako cinkari, ima zbog koga da bude ljubomoran. :zper:

A REECI MI JEL TI HOCES DA TE NEEKO OTVORI KONACNO?

Изглед и понашање девојке доста говори о њему, није то баш тако једноставно.

Ona nije u funkciji njegovog izgleda...to je potpuno nevažno. Da je normalan, interesovala bi ga gola, a ne obučena žena. Kakav značaj ima oblačenje? Ima nekakav, ali s obzirom da se sve spojilo u jedan pol pomoću farmerki, teško je govoriti o lepo obučenim muškarcima ili ženama.Danas to više i ne postoji. Kič, kemp, biraj.

Ona nije u funkciji njegovog izgleda...to je potpuno nevažno. Da je normalan, interesovala bi ga gola, a ne obučena žena. Kakav značaj ima oblačenje? Ima nekakav, ali s obzirom da se sve spojilo u jedan pol pomoću farmerki, teško je govoriti o lepo obučenim muškarcima ili ženama.Danas to više i ne postoji. Kič, kemp, biraj.

JESTE DRUGARICE, BITNO JE TO VEOMA SAD TI JE TAKVO VREME DA JE PREZENTACIJA VEOMA BITNA U SVAKOM SMISLU

pa ne želim ja da budem takva nekakva da se dopadnem svima, ja želim da budem ja. Pa onda uzmi ili ostavi.
Ionako ne možeš svima da se dopadneš nikada.

Ne želim da se unapređujem i nadograđujem i pomičem. Ne zbog bilo koga, a naročito ne zbog nekoga ko je gej jer od toga onda nemam nikakve vajde u smislu onog mesa što pominjete :rumenko:
Razumeš?

A eto, ti si skroz fin dečko, nije ni čudo što me Terasko tako cinkari, ima zbog koga da bude ljubomoran. :zper:

Ti si savim zbunja dete slatko. Znaš da se gejevi ne zanimaju za devojke?

terasko, ne budeš li skinuo tu sodomsku zastavu, trajno te brišem sa spiska prijatelja! Preterao si...:rtfm:
I ne ismevaj više Trilijan...:roll:
IZVINI DRUGAR ALI BAS SAM PISAO O TOOME KAKO OD KAD SI MI UKAZAO NA ONO JA SAM SE PREOKRENUO I CUTKAM NE PISEEM GEJ FORILICE I NE ODGOVARAM NA NJIH A AKO TI SE AVATAR NE SVIDJA BIICU TAAKO DIVAN I PROMENICU GA STAVIO SAM GA SAAMO DA BIH SKINUO TRILIJAN

JESTE DRUGARICE, BITNO JE TO VEOMA SAD TI JE TAKVO VREME DA JE PREZENTACIJA VEOMA BITNA U SVAKOM SMISLU

Ne, svi liče jedni na druge, visoka moda je bal vampira, kvarcovanje, botox, tricepsi, teretana, sve je to užasno. Pramenovi...hoću da budem plavuša, kosa do pola dupeta, ko monahinja, išarani nokti, falš tetovaže...njegovo ime na dupetu, beli andjeo preko njegovih ledja, i eto nama bračnog para Bekam.

Она својом одговарајућом одећом потврђује његов статус.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back