Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
Мени личи на зидање, малтер, цигла по цигла, цемент...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.![]()
Мени личи на зидање, малтер, цигла по цигла, цемент...
Лик има високе критеријуме кад је у питању изглед девојке са којом излази.
Лик има високе критеријуме кад је у питању изглед девојке са којом излази.
NEEKA I TREBA TAAKO DA BUDE, JA VOLIM KAD VIDIM LEPU OSOBU SA LEPOM OSOBOM
Cigla tebi u glavu.![]()
DRUGARI VIDITE OVO KOOJA SLUCAJNOST OU YEA
http://forum.krstarica.com/showthread.php/562588-Zasto-niko-ne-zeni-dokone-zene-sa-interneta!!!!
Meni je odvratno kad vidim nekog zgoljavca, sa ribom.
Kompulzivni lik, egocentrik. Kakve veze to ima sa njim? Nije on odgovoran za izgled neke žene. On sebe vidi u njoj.
Да ли желиш и ти да се удаш?
Да ли желиш и ти да се удаш?
Прво си био нежан, сада постајеш агресиван.
Не вреди, ја сам ожењен мушкарац.
NEEKA I TREBA TAAKO DA BUDE, JA VOLIM KAD VIDIM LEPU OSOBU SA LEPOM OSOBOM
More, da li si ti udata?
Šta je ovo, slomljena srca...žasu
NE NITI CE IKADA BIITIMore, da li si ti udata?
NE, JA I DA HOOCU NE MOOGU
pa ne želim ja da budem takva nekakva da se dopadnem svima, ja želim da budem ja. Pa onda uzmi ili ostavi.ne mozes ti da hvalis seebe, pusti meene, a i ne ide ti, muskarci ne voole takve bre
Ne želim da se unapređujem i nadograđujem i pomičem. Ne zbog bilo koga, a naročito ne zbog nekoga ko je gej jer od toga onda nemam nikakve vajde u smislu onog mesa što pominjeteNeće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
Anarhista koji je dao potpis državi? Još ako si i crkveni brak uradio sasvim ću se razočarati. Obrisaću onaj video sa tvojim transparentom.
More, da li si ti udata?
DA DRUGAR ILI NEEKU RUZNU SA PRELEPIM LIKOM I ONDA TI JE ZAO STO TRACI TU LEEPOTU NA NJU