skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajte žene i muškarci, nemojte svoje mozgove da opterećujete pederima...
Inače, danas sam u jednom izlogu videla kupaći koji mi se dopao. Ušla sam da vidim cenu i da ga probam. Nemaju kabinu od čvrtstog materijala nego je paravan zavesa. I ja kreten hoću da probam da vidim jel mi i donji deo odgovara ali me mrzelo da odvezujem pertle pa sam probala farmerke da skinem sa patikama na nogama, al' zapela mi patika za nogavicu i pala sam... Onda sam ko budala počela da se smejem na sav glas... Sreća pa je u radnji bila samo devojka koja radi.

И како ти стоји купаћи? Си купила?

SAD SVI NA MOJ PROFIL DA VIDITE NESTO BIITNO JE TRILIJAN MI OSTAVILA PORUKU
Jel si sad sav srećan i važan, a?
:cmok2:
Još malo pa kao da ti je Riki Martin odgovorio na mejl!?

Још имаш њену слику на аватару ,болесно барте болесно ја би оптужила за узнемиравање и опсесију .Свашта ало бре људи њену слику ставио на аватар и још жену без разлога провоцира и то је допуштено?
ne znam stvarno.
Već sam dobijala pitanja da li se slažem da bude kažnjen, pa sam ja bila liberalna - u fazonu smiriće se.
Vidiš dokle me doveo moj liberalizam
:dontunderstand:

Inače, danas sam u jednom izlogu videla kupaći koji mi se dopao. Ušla sam da vidim cenu i da ga probam. Nemaju kabinu od čvrtstog materijala nego je paravan zavesa. I ja kreten hoću da probam da vidim jel mi i donji deo odgovara ali me mrzelo da odvezujem pertle pa sam probala farmerke da skinem sa patikama na nogama, al' zapela mi patika za nogavicu i pala sam... Onda sam ko budala počela da se smejem na sav glas... Sreća pa je u radnji bila samo devojka koja radi.

Kad idemo na Adu?

ne znam stvarno.
Već sam dobijala pitanja da li se slažem da bude kažnjen, pa sam ja bila liberalna - u fazonu smiriće se.

Страшно не знам шта да ти кажем ,то је болесно вероватно жели да ОН буде ТИ .Другог објашњења нема заиста морбидно и ужасно

Jaoj Sunci legendo! :hahaha:

:cmok:

ne znam stvarno.

Nemoj da misliš da je terasko mislio bilo šta loše kad si ti u pitanju. čak mislim da si mu veoma simpatična. Ni avatar nije zlonameran, tu sam mu ja malo pomogao i znam da eje pozitivna stvar u pitanju. Pusti, nak daje svoje komentare na modi, ima tu i dobrih komentara. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back