Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.574
oni muškarci koji su zbog bolesti sterilni, nisu muškarci, po tebi?
Лабе, умеш ли да читаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni muškarci koji su zbog bolesti sterilni, nisu muškarci, po tebi?
BRZOO BRZZZOOOOOOOOOO VIDITE OVO TRILIJAN MI JE REKLA DA SAM IDIOT
EKSKLUZIVNO
http://forum.krstarica.com/member.php/264603-naterasi?tab=visitor_messaging
Ти си већ постала педер
Ма ти ниси нормалан уопште види како си се само раскокодакао када имаш ово двоје да те штите
Dobro vece svima.

Да има кућу и барку у Монте Карлу, била би геј...овако...само педер.
Sad mi je lakše, Baki me vidi!
Вечерас вампири нису у моди. Позз Носфи.

Ајде сада свима овде кажи шта би урадила јер ако дете тако васпитаваш и још имаш те геј пријатеље ,то значи да си либерална и ћеш га подржати
Pozdrav Ivane.
Vidim da je veceras kafana smestena u Kastro distrikt San Franciska.

Све видим, све знам,
Због вас сам умро на крсту...
Pozdrav Ivane.
Vidim da je veceras kafana smestena u Kastro distrikt San Franciska.
Ne rise da si mrou? Ti si skoro pa vernik.
DRUUUUUUUUGAR
KAKKO SI MI NEDOSTAJAO PA GDE SI TI BIO?

Нахрупили црвени и ови тамније црвени.
ja u Srbiji ne poznajem nijednog gej-a...Ali imam gej kolega iz inostranstva...zajedno smo se usavršavali.
Već sam napisala da ne znam. Nisam liberalna. U prijateljstvu važe drugi zakoni. Nisu oni meni prijatelji zato što su homoseksualci, već zato što se znamo ceo život i pomažemo jedno drugom. Kada sam saznala za jednog od njih da je gej, dugo nisam mogla da se pomirim s tim. Ali, on mi je prijatelj, a to je važnije.

Ajte žene nemojte svoje mozgove da opterećujete pederima...
Inače, danas sam u jednom izlogu videla kupaći koji mi se dopao. Ušla sam da vidim cenu i da ga probam. Nemaju kabinu od čvrtstog materijala nego je paravan zavesa. I ja kreten hoću da probam da vidim jel mi i donji deo odgovara ali me mrzelo da odvezujem pertle pa sam probala farmerke da skinem sa patikama na nogama, al' zapela mi patika za nogavicu i pala sam... Onda sam ko budala počela da se smejem na sav glas... Sreća pa je u radnji bila samo devojka koja radi.

Pa kako to niko nije snimio...
 Pa kako to niko nije snimio...