skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Статлере брате, искулирао си ме за назив празника ал нема везе..... :pivce:
Шта се дешавало у Србији док је рушено на северу? Шта Срби имају заједничко са Јудејским Богом?

нисам те искулирао :)
јасно је као дан да предачка вера живи и даље у нашем православљу, што је и природно јер хришћанство међу Србе није дошло као вера туђина и освајача. вековима се стапало и претапало па ми данас једном ногом и даље ходимо старим стазама :) а шта Срби имају заједничко са јудејским Богом.. ништа, осим што нас је створио.

A ti si znači nosio onu crveno crnu zastavu i natpis smrt državi na gej paradi u Bg prije par godina... sjećam se da je Vučko to komentarisao...

Нисам, носио сам скроз црну заставу и био сам близу тог натписа, али га ја нисам носио (само зато што није био мој, не зато што се са истим не слажем).

јасно је као дан да предачка вера живи и даље у нашем православљу, што је и природно јер хришћанство међу Србе није дошло као вера туђина и освајача. вековима се стапало и претапало па ми данас једном ногом и даље ходимо старим стазама :) а шта Срби имају заједничко са јудејским Богом.. ништа, осим што нас је створио.

za ovo si zaslužio 100 reputacija.
i nemojte više protezati pojam "judejski Bog" jer je on Bog jedan i jedini...:worth:

Провлачи се та стара вера а многи не знају ништа о томе. Ово даље можемо на пп или на некој одговарајућој теми код тебе на пдф-у ако дозволиш, наравно. :)

Oko naziva praznika ni ja nisam načisto, ali da ne otvaramo sada tu temu...

Има места за дискусију али што кажеш...да не смарамо кафану.

ma jeste, nego i ja sam tada nosio crnu zastavu... ali sa ukrštenim kostima i lobanjom... možda smo se i sreli... :)

Како човече када су вас органи чували као беле медведе ?
Хтео сам ја, али мурија је увек у дилу са хулиганима и криминалцима, па нисам могао да вам се приближим.
Једино на периферији...

Провлачи се та стара вера а многи не знају ништа о томе. Ово даље можемо на пп или на некој одговарајућој теми код тебе на пдф-у ако дозволиш, наравно. :)

Има места за дискусију али што кажеш...да не смарамо кафану.

Ako hoćeš nađi temu na Istoriji Pad Arkone (mislim), pa pročitaj šta je napisano, pa ako S&W dozvoli, podigni temu...

Како човече када су вас органи чували као беле медведе ?
Хтео сам ја, али мурија је увек у дилу са хулиганима и криминалцима, па нисам могао да вам се приближим.
Једино на периферији...
Hajde anarhosindikalac, ne budi smiješan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back