svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Srećan Vidovdan osvetnici Kosova! 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, заборавио сам на њихову накарадну логику. Примају сваког, само да ради за њих. Тако су и усташе масовно прелазиле у партизане...
по комунистичкој памети, свако ко смакне краљевску главу добро је учинио.. нема везе да ли је то глава туђег или нашег владара.
Мислим да је то као Стари и Нови завет. Страдањем Господа освештани су сви старозаветни праведници. Тако и овде, Косово је српско Распеће, у крви мученика поменути су сви који су до тада страдали за род и веру.
како зашто?! па и Апис и Принцип и Лењин су краљоубице.. то им дође као нека солидарност
с тим што је Принцип за узор имао Обилића, а ова гомна Робеспјера.. а ту ти је разлика огромна.
по комунистичкој памети, свако ко смакне краљевску главу добро је учинио.. нема везе да ли је то глава туђег или нашег владара.
Принцип је имао друге узоре.
Ma jeste brate, Bakunjina i Prudona sigurno!
Ma jeste brate, Bakunjina i Prudona sigurno!
Близу си, али не баш њих двојицу.
Прочитај извештаје са суђења, кашће ти се само.
а шта је требало да каже- да му је узор био Обилић? тек би се тад сручила олуја на Србе.
симболика датума је више него јасна.
мислим да се Пери мота по глави оваква мисао- шта ћемо са Србима који су страдали пре него смо постали хришћани?
сам у праву![]()
Na Vidovdan, 1919. godine potpisan je Versajski sporazum sa Nemačkom, 1948. doneta je Rezolucija Infobiroa, 1989. godine Slobodan Milošević je na Gazimestanu rekao Srbima da niko ne sme da ih bije, 1990. Srbi isključeni iz hrvatskog Ustava, 1992. godine održan je Vidovdanski sabor opozicije, a 2001. godine Slobodan Milošević je izručen Hagu.
Ako se obistine najave, ove 2012. na Vidovdan ćemo dobiti i vladu - Ivice Dačića.
Браћо Срби, пишите ћирилицом.![]()
Sobar dan, mene zajahali od ranoga jutra... oću izginem na poslu.
SUR mi nije odogorila za fotku i koliko plaća.
Ova dvojica šarenih leptirića na smenu diolaze, red bakija, red Terasija?
Braćo Srbi, srećan praznik.
Делимично јеси. Погледај само име празника.Прочитао сам у данашњим новинама да су дечаци и девојчице посули пут ружама патријарху Иринеју. Шта је то, почињемо да личимо на католике? Боже ме сачувај.
Па онда ово:
А на крају би поменуо иако немају везе са данашњим датумом и оне са Равне горе у последњих 15-20 година. Ја би то разјурио оном умазаном мотком кад би видео да се сликају са ножевима у зубима.
због те приче сам Лабу лупио картонал то је било у мојој кафани
![]()
Делимично јеси. Погледај само име празника.Прочитао сам у данашњим новинама да су дечаци и девојчице посули пут ружама патријарху Иринеју. Шта је то, почињемо да личимо на католике? Боже ме сачувај.
А на крају би поменуо иако немају везе са данашњим датумом и оне са Равне горе у последњих 15-20 година. Ја би то разјурио оном умазаном мотком кад би видео да се сликају са ножевима у зубима.
Зашто? Противник си употребе ћирилице?![]()
ма јок, он тврдио како је латиница српско писмо.. и добио картон
лако вам је овде, имате супер модове.. а још кукате![]()
Ти си на Историји на пракси. После ће да те пребаце овде у осињак.![]()