- Poruka
 - 202.225

G2, nisi mi ništa odgovorila za onu fotku sa snovima. Kad ne znaš, preskočiš... leeeepo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Andjeo zbrisao....
Ipak da ga zamisljamo...
Ko je to?
Ti spašavaš ljudske živote, pusti ti to. Zbog mene niko nije oslepeo...drugačija je to odgovornost. Nije utekao samo Juan, već i Referinho, a koji su drugi muški...svi utekli. Ovo postalo k'o Moda, terasko bi uživao.
Kao vrabac...bila sam tuda svuda...Dobro veče draga Teneja, nešto te nije bilo?
Брм, брм... Бррррррррррмммммммм...
Kad su muški tu samo se priča o pederima.
(ko o čemu qrva o poštenju)

Kao vrabac...bila sam tuda svuda...
Hej brate...
Jel ti ovo dolazis ili odlazis...?

Ту сам, него мора и посао да се ради.
Da znas da bi uzivao..Ti spašavaš ljudske živote, pusti ti to. Zbog mene niko nije oslepeo...drugačija je to odgovornost. Nije utekao samo Juan, već i Referinho, a koji su drugi muški...svi utekli. Ovo postalo k'o Moda, terasko bi uživao.
Ti spašavaš ljudske živote, pusti ti to. Zbog mene niko nije oslepeo...drugačija je to odgovornost. Nije utekao samo Juan, već i Referinho, a koji su drugi muški...svi utekli. Ovo postalo k'o Moda, terasko bi uživao.

Kakav poaso u ovo doba?Ту сам, него мора и посао да се ради.
U ovo doba peglaš veš?
Uh, da samo znaš koliko ih sada viri i ćuti dok muze zbore![]()
G2, nisi mi ništa odgovorila za onu fotku sa snovima. Kad ne znaš, preskočiš... leeeepo.
Ne prizivaj ih, dobro je ok smo samo mi ženske kafani.![]()

И сушим кад ми се нареди.
Dje? To može samo slučajno da se desi. Kako su ti žene govorile da imaš lepe noge, ako su ravne, ko ženske noge, ili balvani!?

To je on rekao...Рифер је рек'о да се то не пита.![]()
Bas mi je jasno...Преламачки.![]()
Преламачки.![]()

U ovu kafanu silni špijuni, drukare i voajeri dolaze. A nemaju moodilica da pišu.
 Msm, kontam ja da mnogi nemaju herca da se uključe a želeli bi.