skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko imaš para? Pereš li gaće i čarape? Umeš li da masiraš? Kakva si sa pranjem nogu u lavoru? Umeš li da ćutiš dok traje utakmica...

ebga..neam pare...a i treba mi netko kome tju otvarati pivu i mesiti pogačice s's čvarci i tegliti makoš-reteš...i praviti piktije
a mora da ima osećanje za beli lukac (brez tog parfema-jok mori) ;)

врх сарказам ирониа цинизам... најжешћи пљуц повраћ на либералне комунокапиталисте који наравно нисте могли чути на вашим радио пријемницима

hajde
sedi samnom
crne dzhipove da vozimo
hajde
sedi samnom
pejdzher i mobilni da nosimo
hajde
sedi samnom
da shmrchemo
hajde
sedi samnom
da drugima uzmemo
...
hajde
sedi samnom
uzmimo reket ili gazimo
hajde
sedi samnom
ruku gazdi da ljubimo
hajde
sedi samnom
radio teheran da slushamo
hajde
sedi samnom
belo za bipbip da dilujemo
hajde
hajde
hajde
da uradimo to

Nego, sad sam lepo očistio, istrugao i oprao šporet. Imali smo mali incident pa se ploča isprljala, ali sam sve lepo sredio sa onim nožem/žiletom za ploče. Sad se sija kao nova.
A što nam je bilo lepo poslepodne i veče na Dunavu... milina, mada su krenule krvopije sumce im njihovo.

Dobro veče ljudi... Nešto vam opušćela ova kafana otkako me nema.
mrgreen.gif

Зато је другар и добио бан, зато што је некултуран.
Koji? Terasa d boj?
Momci, jel ste bili danaske u Topčideru?
Kako stoji stanje na mostiću sa đubretom iz reke?
Jutros je bilo tamo i dalje, pa reko' da ga nije sakupila druga smena?
Vodila sam malog Nemca u Kuću cveća. Pa u Milošev konak, pa sam mu kad smo se vraćali trolom, pokazala zgradilice republičkog SUP-a, saveznog SUP-a, Generalštaba. Pa smo bili u Parku prijateljstva i na Sajmištu pa ja otišla na pos'o. Ne znam kakvo će biti vreme sutra pre podne... Koji aFtobus ide do Avale? Jel ima nešto krša ostavljenog u spomen na stari toranj, da mu pokažem i to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back