skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма пусти то, него како да ескивирам одлазак на митинг, а већ сам се пријавио и рекао да ме упишу?

Нешто небих да се теглим до Београда и назад да бих слушао ствари које већ знам. Иначе сам планирао да одлушам митинг и да после се нађем са госпођицом и преспавам код ње. А овако је све пропало.

Некако бих да ескивирам одлазак, али да се не замерим тим људима, јер ми ваљају у животу, много добра сам видео од њих, неби да помисле да сам незахвалан.

Evo prijavi Đoleta i mene, taman da pokažemo primenu veštačkog đubriva na zaludne mase...

Jesam, u veličanstvenu Evropsku uniju koja nam osvetljava put ka sreći i naše nebo (tu ne mislim na oni silnu radiaciju koju su nam dali). Dok je nama evropskoga sna, ne treba nam ni hleba ni igara, sreća naša najveća.
Nego, jesi li me poslušao?

Јесам, управо се налазим у безваздушном простору и летим према светлости. Овде је конекција преко 100 мегабита у секунди. Сада још лакше могу да агитујем и ширим проЕвропску идеју диљем интернета.

Плус, добро је што си заљубљен у величанствену Европу, Европа је благородна, лечи и оплемењује свакога ко према њој покаже поштовање и приврженост. Нема шта да се плашим за тебе, добродошао у клуб победника, клуб који нас води ка пословима, инвестицијама и стабилности.

Poslednja izmena:
Јесам, управо се налазим у безваздушном простору и летим према светлости. Овде је конекција преко 100 мегабита у секунди. Сада још лакше могу да агитујем и ширим проЕвропску идеју диљем интернета.

Bolje da zenice širiš, dok palamudiš ode ti devojčurak na jahanje u Rumuniju, ne odustaj od bilo koje prilike....

Плус, добро је што си заљубљен у величанствену Европу, Европа је благородна, лечи и оплемењује свакога ко према њој покаже поштовање и приврженост. Нема шта да се плашим за тебе, добродошао у клуб победника, клуб који нас води ка пословима, инвестицијама и стабилности.

'bem ti...opasno razvijeni ti regioni...

slika.jpg

zar nema pansion za pse...viđao sam po Holandiji?:think:

ima i ovde ali necu svoje bebice da ostavljam tamo...ovaj mini jorksirski terijer je osetljiv, voli da mu se posvecuje paznja i tako to...slobodno se moze reci da je razmazen...:mrgreen:

ebo te, kad bolje razmislim, vise sam razmazila pse i macke nego decu...:eek:
moja deca uopste nisu razmazena dok je na primer mali djole prava mala napast...:lol:

sta ste navalili na gos'n platana...evo mene jos do sada nikad nije kaznio iako i ja ponekad umem da preteram...:mrgreen:

Јесте, ал ти "шиљиш пају" само натераси!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Нема ја ништа против Платина лично,
али се он баш много експонира,...........вероватно су му они одозго као најмлађем моду легли највише на кичму!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back