skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najbolje je kombinovano, to se ne kaznjava:mrgreen:

Пази, нека кажњавају, али да то има неког смисла, да има дозу објективности и примесе непристрасности, да има некаквог поштовања тог Правилника,
али кажњавати овако..........то брате нема никаквог смисла,............ама баш никаквог!

НАЈЈАЧИ "разлог" за казну им је ...............ОМЕТАЊЕ РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

П.С.
Очекујем да се витаминизирам................јер "ОМЕТАМ" рад...!

САМО ЗА ВИЛУ РАВИЈОЈЛУ,
ЗОРОАСТАРОВА СЛИКА

545951_165441286915303_100003482980182_214458_1452220361_n.jpg

СТРАШНО!

Torrente Bgd - C1 zbog provokacije na temi "Pre sat vremena...". Treci aktivni poen, ban 2 dana.
flavor power - C2 zbog provokacije na temi "Pre sat vremena..."
jomini® - C1 zbog vredjanja drugih korisnika na obrisanoj temi
hemmet - C1 zbog provokacije na temi "Glad u Hrvatskoj : Masovna tucnjava zbog porcije graha"

Какав се критеријум примењује да ми је само знати!
За "провоакцију" се добија и Ц1 и Ц2, али за вређање иде Ц1,
па се питам да ли је онда боље вређати или провоцирати!?

Aj ga malo oraspolozimo!

SIsoje, Sisoje
bidi veseo
jer da nisi veseo
zivot bi ti preseo :)

НЕ!
Само његове поступке!
РУКУ НА СРЦЕ..............ПРЕТЕРАЛИ СУ!
Ово нису радили ни Неша и Јомини!

Па добро, жив човек. Не може као робот да ради. Мислим, не треба му адвокат али хебена је то работа. Увек ће неко да буде незадовољан.

Ko to sutra drži miting?

http://www.ds.org.rs/

Имаш на врху странице.Трг Републике у 5.
Наши спасиоци, наши добротвори, наши визионари. Једини који нам гарантују сигурни пут у светлу и веселу Европску будућност.

Мада мени се више ишло због тога да се сретнем са једном женском особом, али она није ту, отишла са фолклором у Румунију, у град Јаши. Сад ће тамо да је јаши неко други, а ја остадо кратких рукава, да не кажем нешто друго због дама на овој страници.

Не иде ми се уопште на митинг, али већ сам се пријавио и уписали су ме. Шта да радим, питам ја вас?

Наши спасиоци, наши добротвори, наши визионари. Једини који нам гарантују сигурни пут у светлу и веселу Европску будућност.

Мада мени се више ишло због тога да се сретнем са једном женском особом, али она није ту, отишла са фолклором у Румунију, у град Јаши. Сад ће тамо да је јаши неко други, а ја остадо кратких рукава, да не кажем нешто друго због дама на овој страници.

Не иде ми се уопште на митинг, али већ сам се пријавио и уписали су ме. Шта да радим, питам ја вас?

E ovo za veselu si potpuno u pravu, preboloćeš ti nju, a i možda se vrati kada Srbija poput Rumunije postane Zapad....

SPASI SRBIJU I .... SE, EVROPENDOOO; EVROPENDOOO...

E ovo za veselu si potpuno u pravu, preboloćeš ti nju, a i možda se vrati kada Srbija poput Rumunije postane Zapad....

Ма пусти то, него како да ескивирам одлазак на митинг, а већ сам се пријавио и рекао да ме упишу?

Нешто небих да се теглим до Београда и назад да бих слушао ствари које већ знам. Иначе сам планирао да одлушам митинг и да после се нађем са госпођицом и преспавам код ње. А овако је све пропало.

Некако бих да ескивирам одлазак, али да се не замерим тим људима, јер ми ваљају у животу, много добра сам видео од њих, неби да помисле да сам незахвалан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back