- Poruka
- 204.450
Veče Lil-A i Nos-vampiros.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sur, nisam stigao da ti odgovorim za koljace 80ih.
Moj omiljeni je Majkl Majers, i mislim da je Halloween iz 1978. najbolji od starih koljackih filmova. Doduse, i Fredijev original nije los, a i nastavci su ok. Ono sto je jezivo u vezi s Fredijem je sto nikada nisi bezbedan, nema ti bekstva- od ovih ostalih mozes da pobegnes, od njega ne. Petak 13-ti ima najmanju umetnicku vrednost, to su najlosiji filmovi, ali meni je uvek bio jeziv onaj Dzejson, narocito u ranijim delovima dok je obavijen velom tajne, i kada trci i nemilosrdno ubija. Caki je lutka-ubica.Prvi deo je dosta dobar, a 3,4 i 5 su hibridne mracne komedije, koje takodje nisu lose.
Inace, meni su dosta dragi i nastavci Psiha sa Toni Perkinsom kao Norman Bejtsom. Dobro su odradjeni.

Сад испадох и Број 1![]()

Meni je od starih jeziv i Teksaski Makasr Motornom Testerom iz '74, Rozmarina beba, Crni Bozic, Kad stranac pozove, Noc Zivih Mrtvaca+Svitanje Mrtvih, Osmi Putnik, Suspiria, Stvor, Isijavanje, Ajkula...Od tih starijih meni je odličan i Keri Brajana de Palme kao i Isterivač djavola, on mi je i danas strašan. A sve teže me je uplašiti![]()

meni su pomenuti filmovi boza...nastrasniji mi je groblje kucnih ljubimaca, narocito onaj deo kad se mali decak vraca iz mrtvih...![]()
Odlican film!
A i reziserka je kao neki horor lik. 
Сад испадох и Број 1![]()
Ah, to svakako. Odlican izbor.Meni je od starih jeziv i Teksaski Makasr Motornom Testerom iz '74, Rozmarina beba, Crni Bozic, Kad stranac pozove, Noc Zivih Mrtvaca+Svitanje Mrtvih, Osmi Putnik, Suspiria, Stvor, Isijavanje, Ajkula...
Значи, ложиш се на окултизам.
Мора да си логиком ''кад Харија Потера'' зацементиро свој филмски укус његовом потребом да буде мали маг суперстар (или да се олакша од потере)?
Ah, to svakako. Odlican izbor.Meni je od starih jeziv i Teksaski Makasr Motornom Testerom iz '74, Rozmarina beba, Crni Bozic, Kad stranac pozove, Noc Zivih Mrtvaca+Svitanje Mrtvih, Osmi Putnik, Suspiria, Stvor, Isijavanje, Ajkula...

meni su pomenuti filmovi boza...nastrasniji mi je groblje kucnih ljubimaca, narocito onaj deo kad se mali decak vraca iz mrtvih...![]()
Meni je bila odlična i serija Twin Peaks, a volim i one crno-bele Zone sumraka![]()
Volim i manje poznate Tales from the Crypt, na foru Zone Sumraka.![]()
Pusti to nego daj neku novu Raselovu fotku...tu izgleda kao zapušteni drvoseča posle vikend pijanke![]()

Sur, nisam stigao da ti odgovorim za koljace 80ih.
Moj omiljeni je Majkl Majers, i mislim da je Halloween iz 1978. najbolji od starih koljackih filmova. Doduse, i Fredijev original nije los, a i nastavci su ok. Ono sto je jezivo u vezi s Fredijem je sto nikada nisi bezbedan, nema ti bekstva- od ovih ostalih mozes da pobegnes, od njega ne. Petak 13-ti ima najmanju umetnicku vrednost, to su najlosiji filmovi, ali meni je uvek bio jeziv onaj Dzejson, narocito u ranijim delovima dok je obavijen velom tajne, i kada trci i nemilosrdno ubija. Caki je lutka-ubica.Prvi deo je dosta dobar, a 3,4 i 5 su hibridne mracne komedije, koje takodje nisu lose.
Inace, meni su dosta dragi i nastavci Psiha sa Toni Perkinsom kao Norman Bejtsom. Dobro su odradjeni.

Како то да сам то пропустила?
Узгред, добри су били и они филмови попут "Предсказања" (сад тренутно не могу да се сетим ни једног а знам да их је било још)
Господин Максимилијан Топаловић, знаш да је он задужен за ''потпаљивање атмосфере''?
Боље и он, него она што га купа.

Ovo će da mi bude stajling kad se budem ponovo udavala![]()
Максимус![]()
![]()