skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3897024_700b.jpg

Original postavio ПАПРИКАРИУС

Па не гледам ни ја шта пише, него од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку,
онда му поставиш два линка да провери званичне податке, да види да знамо да лаже ,......и одмах си и примитивац и неваспитанко!

А онда се поврх свега нађу неки да га правдају и да се сраме нечије "некултуре и неваспитања" ( иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) ,
а неким је и смешно што ти одговорим, јер наравно истргну реченицу из контекста дискусије!

БУДИ БОГ С НАМА!

forumasu paprikariuse ...

iza svEga sto sam rekao o tebi stojim ..bezobrazan ljubomoran neodgojen i prost si forumas kao covjek ne znam kakav si i ne zanima me
osim toga i lazes ....иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) , nađi post gdje sam ja nekog na forumu vredjao na ovaj nacin ili bilo koji drugi ...a ako sam nekom nesto i rekao nepristojno ili neprimjereno ...bilo je njemu osobno a ne spominjao neciju porodicu ..

LJUBOMORAN ......од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку
...........................ne razumijem sta te tu muci osim ljubomore ..ali ako je suncano suncano je ... no ako sumnjas nazovi i vidi kakvo je vreme bila tamo .. a i zasto bi lagao kada je u vecem djelu hrvatske bilo suncano i toplo ..no ebe mi se sto TI mislis ..

OVO JE ZADNJI POST KOJI PISEM TEBI ...mislim da nema potrebe da trosim vreme na ovakvu osobu ...
u koliko nastavis dalje vredjati potrudit cu se da shvatis da nije kulturno i normalno vredjati druge ..citao sam sto si pisao ..i na koji nacin i drugdje gdje su te izbacili radi vredjanja drugih forumasa ..

I TO SVIM MOGUCIM NACINIMA I SREDSTVIMA KOJIM RASPOLAZEM...

Poslednja izmena:
Ne brkam ja nista.

Ali ja to ne gledam iz VASE PERSPEKTIVE, nego iz jedne druge perspektive, odakle gledaju i svi ostali narodi na Srbiju i njen nacionalizam.

Srpski nacionalizam je u stanju da ZACAS NAPRAVI NEPRIJATELJE OD SVIJU!

Srpskom nacionalizmu koji je DETE SPC, uvek TREBA NEPRIJATELJ (zato svakih 40 godina ratujemo!)

Bez neprijatelja SPC ne moze DA IZBIJE NA LIDERSKO MESTO i bude "najcenjenija ustanova u drustvu".

Prvo moraju Srbi da STRADAJU, a nakon toga da ih SPC - SPASAVA i tada se postavi u svesti ljudi IZNAD zvanicnih politicara i manipulise sa njima

TO JE SEMA koju srpski nacionalizam stalno prati.

On je tu da FABRIKUJE po potrebi neprijatelje.

znaci ti direktno optuzujes SPC za svaki rat na ovim prostorima... ja iskreno ne vidim neku povezanost

i Francuzi i Nemci i Englezi su vekovima ratovali sa svima sa kojima su se granicili, pa cak i na drugim kontinentima... nisu Srbi ni SPC izmislili ratove

a sto se tice dva poslednja velika rata na ovom prostoru, za to su krivi oni koji su stvorili vestacku drzavu Jugoslaviju i pokusali na silu da mire ljude i da im umetnu nekakvo 'bratstvo i jedinstvo' medju narodima koji su se do juce mrzeli i klali... a SPC nema nikakve veze sa tim

evo Srbija danas ne ratuje ni sa kim pa je Crkva opet ta koja je najcenjenija institucija u drzavi, a na drugom mestu je policija

Original postavio ПАПРИКАРИУС

Па не гледам ни ја шта пише, него од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку,
онда му поставиш два линка да провери званичне податке, да види да знамо да лаже ,......и одмах си и примитивац и неваспитанко!

А онда се поврх свега нађу неки да га правдају и да се сраме нечије "некултуре и неваспитања" ( иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) ,
а неким је и смешно што ти одговорим, јер наравно истргну реченицу из контекста дискусије!

БУДИ БОГ С НАМА!

forumasu paprikariuse ...

iza svEga sto sam rekao o tebi stojim ..bezobrazan ljubomoran neodgojen i prost si forumas kao covjek ne znam kakav si i ne zanima me
osim toga i lazes ....иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) , nađi post gdje sam ja nekog na forumu vredjao na ovaj nacin ili bilo koji drugi ...a ako sam nekom nesto i rekao nepristojno ili neprimjereno ...bilo je njemu osobno a ne spominjao neciju porodicu ..

LJUBOMORAN ......од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку
...........................ne razumijem sta te tu muci osim ljubomore ..ali ako je suncano suncano je ... no ako sumnjas nazovi i vidi kakvo je vreme bila tamo .. a i zasto bi lagao kada je u vecem djelu hrvatske bilo suncano i toplo ..no ebe mi se sto TI mislis ..

OVO JE ZADNJI POST KOJI PISEM TEBI ...mislim da nema potrebe da trosim vreme na ovakvu osobu ...
u koliko nastavis dalje vredjati potrudit cu se da shvatis da nije kulturno i normalno vredjati druge ..citao sam sto si pisao ..i na koji nacin i drugdje gdje su te izbacili radi vredjanja drugih forumasa ..

I TO SVIM MOGUCIM NACINIMA I SREDSTVIMA KOJIM RASPOLAZEM...

Mozes da mu poblajvis malko.

Dobro jutro kafano!!!Vidim,jos niko nije ustao...dzabalebarosi...:lol:

Ја сам устао још одавно. Био до поште подигао паре. Захваљујући проЕвропској влади плате стижу пре рока, што раније није било забележено. На томе нам могу позавидети чак и наши пријатељи из Европске Уније.

Ја сам устао још одавно. Био до поште подигао паре. Захваљујући проЕвропској влади плате стижу пре рока, што раније није било забележено. На томе нам могу позавидети чак и наши пријатељи из Европске Уније.

A šta je sa tekovinama modernog evropskog bezgotovinskog poslovanja, VRDAŠ slažeš pare u slamaricu, opireš se legitimnoj finansijskoj kontroli to nije EUropski...

Dobro jutro Auroro, koliko vidi ti šiviš negde u EUrupi???

A šta je sa tekovinama modernog evropskog bezgotovinskog poslovanja, VRDAŠ slažeš pare u slamaricu, opireš se legitimnoj finansijskoj kontroli to nije EUropski...

Dobro jutro Auroro, koliko vidi ti šiviš negde u EUrupi???

Па добро, то је Европа на наш начин, Као кад су секси деди трубачи свирали оду радости. Фузија опанка и бриселског лаптопа. То је оно за шта се залажем.
Добро је док се има за сламарицу, зар не? И то све зато што смо добили Статус Кандидата, сада се много боље живи, што се да и приметити. Чим изађем из града види се благостање, у ваздуху се осети мирис пара.

Па добро, то је Европа на наш начин, Као кад су секси деди трубачи свирали оду радости. Фузија опанка и бриселског лаптопа. То је оно за шта се залажем.
Добро је док се има за сламарицу, зар не? И то све зато што смо добили Статус Кандидата, сада се много боље живи, што се да и приметити. Чим изађем из града види се благостање, у ваздуху се осети мирис пара.

Fuzija lepo rečeno... To će i da se desi, nadam se da će rezutat te fuzije ići u našu korist...

Danas je 19. April.Kasni ti plata isuvise...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back