Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Original postavio ПАПРИКАРИУС
Па не гледам ни ја шта пише, него од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку,
онда му поставиш два линка да провери званичне податке, да види да знамо да лаже ,......и одмах си и примитивац и неваспитанко!
А онда се поврх свега нађу неки да га правдају и да се сраме нечије "некултуре и неваспитања" ( иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) ,
а неким је и смешно што ти одговорим, јер наравно истргну реченицу из контекста дискусије!
БУДИ БОГ С НАМА!
forumasu paprikariuse ...
iza svEga sto sam rekao o tebi stojim ..bezobrazan ljubomoran neodgojen i prost si forumas kao covjek ne znam kakav si i ne zanima me
osim toga i lazes ....иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) , nađi post gdje sam ja nekog na forumu vredjao na ovaj nacin ili bilo koji drugi ...a ako sam nekom nesto i rekao nepristojno ili neprimjereno ...bilo je njemu osobno a ne spominjao neciju porodicu ..
LJUBOMORAN ......од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку...........................ne razumijem sta te tu muci osim ljubomore ..ali ako je suncano suncano je ... no ako sumnjas nazovi i vidi kakvo je vreme bila tamo .. a i zasto bi lagao kada je u vecem djelu hrvatske bilo suncano i toplo ..no ebe mi se sto TI mislis ..

OVO JE ZADNJI POST KOJI PISEM TEBI
...mislim da nema potrebe da trosim vreme na ovakvu osobu ...
u koliko nastavis dalje vredjati potrudit cu se
da shvatis da nije kulturno i normalno vredjati druge ..citao sam sto si pisao ..i na koji nacin i drugdje gdje su te izbacili radi vredjanja drugih forumasa ..

I TO SVIM MOGUCIM NACINIMA I SREDSTVIMA KOJIM RASPOLAZEM...
Original postavio ПАПРИКАРИУС
Па не гледам ни ја шта пише, него од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку,
онда му поставиш два линка да провери званичне податке, да види да знамо да лаже ,......и одмах си и примитивац и неваспитанко!
А онда се поврх свега нађу неки да га правдају и да се сраме нечије "некултуре и неваспитања" ( иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) ,
а неким је и смешно што ти одговорим, јер наравно истргну реченицу из контекста дискусије!
БУДИ БОГ С НАМА!

![]()
ГООД АФТЕРРР НННООННН
Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!
МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

"ПУЦАЈ РЕГАНЕ", само немаш ти оно најбитније, из прве ставке, онај КВОЦИЈЕНТ те прца!
Ovde standardno, niko normalan...![]()

Чек да неко баци параноју са 3 6ице... прилика се ближи
Мислим да је крвопија палила пиљевину овим, ономад у прошлој кафани...

Naostrio sam se opet.![]()
Носфи, имаш митинг СНС-а у хали језеро, почео пре 20 минута. Добро би било да одеш и чујеш нешто о њиховим идејама, Београду на води, канцеларији за брзе одговоре, јавним набавкама и осталим стварима из њиховог програма.

Nemam para, daj posudi
il' mi zirant, makar budi
steglo brate, sa svih strana
trebam pomoc od jarana
Banka nece kredit dati
pustit ce me, da se patim
skupa struja, skupa hrana
kirija od stana
Због свјетске кризе
Немам за ризле
Немам ни ганџе аман
Баш би ми сјело таман![]()