SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, nego je obrnuto, taj stav da je Srbin uvek kriv je odgovor na stav da Srbin nikada nije kriv.

Е није, него је баш обрнуто.

С једне стране имамо наметање колективне кривице, прекрајају нам историју да би оправдали своја злодела, намећу нам неке катарзе по угледу на 'Немце после другог светског рата', а са друге стране, српске жртве проглашавају колатералном штетом. За обичног човека, то је превише, и биће све више оваквих инцидената. Тек кад поставимо ствари на своје место и назовемо их правим именом, насилник ће бити насилник а жртва - жртва. Разумеш? :)

Kami, za nasilje u porodici ili tako nešto mogu da shvatim... ali ubistvo ne može da se sakrije bre...

Pa opet, samo moron Srbin samo iz broja ubistava zakljucuje neke stvari o stepenu nasilja u nekom drustvu. Jednostavno, tu su nasi ekstremno slabi, jer ne razumeju nista, i sramota su za te socioloske nauke. I psiholoske. Mi tu veze nemamo, jer smo ograniceno drustvo, a ograniceno drustvo radja ogranicene ljude. Gobalizacija njima jeste problem, jer onda fine nijanse drustva i ljudske psihe ljudi uce kroz medije i praksu, imesto da ih uceni ljudi za to pripreme. A posto su nasi uceni ljudi iz tih oblasti jeza u noci, onda bude jos veca katastrofa.

Poslednja izmena:

С једне стране имамо наметање колективне кривице, прекрајају нам историју да би оправдали своја злодела, намећу нам неке катарзе по угледу на 'Немце после другог светског рата', а са друге стране, српске жртве проглашавају колатералном штетом. За обичног човека, то је превише, и биће све више оваквих инцидената. Тек кад поставимо ствари на своје место и назовемо их правим именом, насилник ће бити насилник а жртва - жртва. Разумеш? :)

Znaci ok je da tucemo ljude po ulicama jer su srpske zrtve nepriznate?

Опет комплименти.:heart:
Ви геј привинцијалци сте стварно нешто посебно.

Samo moron moze da prodaje idiotizme da gejevi u Srbiji, koji su ekstremno preplaseni u svakom trenutku svog odrasdtanja, 'provociraju'. Hajde idi sa Jekom i Miletom pa pisi anti-gej pesmice.

- - - - - - - - - -

Ne nije, ovako je kako sam napisao.

Vidis na snimku- covek se okrenuo, dobio je pesnicu u glavu i zavrsio u komi ili nekom slicnom stanju.

Nista sto je mogao da mu kaze nije smelo da izazove takav ishod.

???

Туче се дешавају, јел' треба да кмечимо више сад кад је у питању Немац-геј? И, јел' треба да кмечимо више зато што је геј или зато што је Немац?

???

Туче се дешавају, јел' треба да кмечимо више сад кад је у питању Немац-геј? И, јел' треба да кмечимо више зато што је геј или зато што је Немац?

Ili treba da ovog sto bije potapsemo po ramenu i kazemo "Bravo, oni su nas bombardovali" jer je zrtva gej Nemac?

???

jel treba da ubijemo nekoga jer je *****? nije bitno da li je nemac, srbin, rus, marsovac. ***** i ajmo kamen u vugla. sad zamisli da ti dete postane *****.

U bre Surka, jesi se to učlanila u Obraz?!

Зашто бре Сварозићу? Да ли оволику медијску пажњу добије нека туча у којој нема гејева и Немаца? Нисам спремна да осудим јер 'тако треба да буде', или јер 'тако каже већина', или јер тако доказујем да сам 'цивилизована'. Свака туча и почиње од речи. Да је тај Немац рецимо стигао дотле да каже нпр - добро смо урадили што смо вас бомбардовали, и ја би му хебала јежа у леђа. Зато желим да знам шта је тачно било а не по систему 'цивилизоване' гомиле да одмах осудим јер је нападнута тековина модерне ЕУ.

- - - - - - - - - -

Znaci ok je da tucemo ljude po ulicama jer su srpske zrtve nepriznate?

Од тебе бих очекивала интелигентније закључивање.

Зашто бре Сварозићу? Да ли оволику медијску пажњу добије нека туча у којој нема гејева и Немаца? Нисам спремна да осудим јер 'тако треба да буде', или јер 'тако каже већина', или јер тако доказујем да сам 'цивилизована'. Свака туча и почиње од речи. Да је тај Немац рецимо стигао дотле да каже нпр - добро смо урадили што смо вас бомбардовали, и ја би му хебала јежа у леђа. Зато желим да знам шта је тачно било а не по систему 'цивилизоване' гомиле да одмах осудим јер је нападнута тековина модерне ЕУ.

Dobro su uradili sto su nas bombardovali.

Da, Nemac koji je ocito bio u drustvu Srba, pijan u 3 ujutru nakon grada ce da prica da je dobro sto su nas bombardovali.

Daj, znam da i ti znas da su to gluposti.

A cak i da neko to kaze, to nije razlog da ga gadjas pesnicom u vugla, i to otpozadi.

Jer ne mozes na verbalne prozivke da odgovaras sa fizickim nasiljem.

jel treba da ubijemo nekoga jer je *****? nije bitno da li je nemac, srbin, rus, marsovac. ***** i ajmo kamen u vugla. sad zamisli da ti dete postane *****.

А ти си сигурна да је он нападнут зато што је геј? Мислим, оно, дошао је на Зелени венац и рекао окупљеним момцима 'хелоу, ја сам геј'?

Од тебе бих очекивала интелигентније закључивање.

A koji zakljucak moze da se izvede iz sledeceg citata:

За обичног човека, то је превише, и биће све више оваквих инцидената. Тек кад поставимо ствари на своје место и назовемо их правим именом, насилник ће бити насилник а жртва - жртва. Разумеш? :)

Nisi bukvalno napisala recenicu "Ako su ga izudarali, ste ce pedercina koja nas je bombardovala kod nas", ali se svakako ta poenta moze veoma lako izvuci iz ovog citata.

Da, Nemac koji je ocito bio u drustvu Srba, pijan u 3 ujutru nakon grada ce da prica da je dobro sto su nas bombardovali.

A cak i da neko to kaze, to nije razlog da ga gadjas pesnicom u vugla, i to otpozadi.

А што неби одговорио физичким насиљем на увреде? Чега се плашиш?

Ајмо сад исто то само обрнуто - Србин који је био у друштву Немца, пијан у три ујутру након града ће да нападне изнебуха Немца јер је изненада сазнао да је геј?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back