SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што су се разлетели ови војни авиЈони? :think:

Уствари је само један. :lol: Јел' то онај наш (једини) Миг? :mrgreen:

Ео и хеликоптера у формацијском, бришућем лету! (Кхм, признајте да извештавам боље од Лазанског :lol:)

iznad Borche pre sat dva po tri u formaciji nisko i vrte krugove...izgledaju kao oni supergaleb kako se vec zovu...mora da pripremaju nesto...

- - - - - - - - - -

ako me sluzi secanje, dolazi Putin uskoro u Bg? mozda spremaju za njega cirkus?

Што су се разлетели ови војни авиЈони? :think:

Уствари је само један. :lol: Јел' то онај наш (једини) Миг? :mrgreen:

Ео и хеликоптера у формацијском, бришућем лету! (Кхм, признајте да извештавам боље од Лазанског :lol:)

BEOGRAD - Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadleću danas, područje Beograda, u sklopu priprema letačkog programa za promociju najmlađe generacije potporučnika, u subotu 13. septembra.

Letilice Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od danas do petka, 12. septembra između 16 i 19 sati, u zavisnosti od vremenskih uslova, kao i u subotu 13. septembra od 17 i 30 do 19 sati.

BEOGRAD - Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadleću danas, područje Beograda, u sklopu priprema letačkog programa za promociju najmlađe generacije potporučnika, u subotu 13. septembra.

Letilice Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od danas do petka, 12. septembra između 16 i 19 sati, u zavisnosti od vremenskih uslova, kao i u subotu 13. septembra od 17 i 30 do 19 sati.

То оно што је Бота до сад, кад није био заузет кокошкама и кравама, делио мачеве и проглашавао витезе?

Е добро, сад да видимо и *******ог у истој улози, у паузи између силних пројеката... :roll:

Јадни млади потпоручници, шта све морају да истрпе... :(

:mrgreen:

Мада ми и даље није јасно шта си хтео да кажеш с оном капом... :lol:

аааааааа мрка капа! Е, Рајко... :lol:

Hahaha... mudrice. :cmok:

- - - - - - - - - -

to je još jedina preostala linija preko EU koju rusi nisu zatvorili :hahaha:

si vidla koji predatori!!! krvoloci!!
a čovek je predodredjen da konzumira biljnu vrstu i ima ruke da bere(voće) :)

Da je tako kljucali bi i srali po dvorištu. :mrgreen:

1340438.gif

Poslednja izmena:
iznad Borche pre sat dva po tri u formaciji nisko i vrte krugove...izgledaju kao oni supergaleb kako se vec zovu...mora da pripremaju nesto...

- - - - - - - - - -

ako me sluzi secanje, dolazi Putin uskoro u Bg? mozda spremaju za njega cirkus?
Ne, "cirkus" je uprilicen u cast sutrasnje promocije najmladje generacije poptporucinka, bilo je toga i za vreme BoTe da ne zalazimo dublje u proslost, eto, otuda taj "cirkus":confused:

То оно што је Бота до сад, кад није био заузет кокошкама и кравама, делио мачеве и проглашавао витезе?

Е добро, сад да видимо и *******ог у истој улози, у паузи између силних пројеката... :roll:

Јадни млади потпоручници, шта све морају да истрпе... :(

Koliko znam, predsednik Republike deli "mačeve", "*******i" inace premijer Republike Srbije nije nadlezan, toliko si bar dosad mogao nauciti!

- - - - - - - - - -

Mada, mozda su pravila promenjena, BoTa je bio i predsednik i premijer i ministri - jednom recju alfa i omega vlasti.

To Biljka, malo da s sjetiš starih dana... :per:

Ne secam se ja mnogo Seselja osim kad su ga iznosili iz Skupstine, nisam pratila tada politiku imala sam preca posla, a vazno je da ima ko da se seca starih dana i starog Seselja. Lepo srpsko prezime, a eto mog pokojnog strica Tomislava proglasise (Eremita odavno) Hrvatom, jer, rekose, ima hrvatsko ime.
Neka on pociva u miru, nije Hrvat, generacijam unazad, moji preci i s oceve i majcine strane su SRBI, s malim iuzetkom lepe Piperke, prabake, Bog joj (je) dao rajsko naselje:cool:

Ne secam se ja mnogo Seselja osim kad su ga iznosili iz Skupstine, nisam pratila tada politiku imala sam preca posla, a vazno je da ima ko da se seca starih dana i starog Seselja. Lepo srpsko prezime, a eto mog pokojnog strica Tomislava proglasise (Eremita odavno) Hrvatom, jer, rekose, ima hrvatsko ime.
Neka on pociva u miru, nije Hrvat, generacijam unazad, moji preci i s oceve i majcine strane su SRBI, s malim iuzetkom lepe Piperke, prabake, Bog joj (je) dao rajsko naselje:cool:
si pila nešto večeras?!

Lepo sto priznajes sopstvenu "pismenost", ja sam za preDsednika, zato sam "nepismena!
Ne smeta, samo zamara, ali ovo je kafana, valjda ce sad poceti tociti pa cete se malo smiriti nerve, ja sam antialkoholicar pa cu se povuci, radije cu svez grozd onako crn, krupan, sladak, socan:heart:
:bye:

Ciao Biljka. Де ми је Јеремија, зилот који је нашао Месију у Вучићу? Да ли долази на мисе редовно? :cmok:

Сунце ти жарко, у СНС влада колективна амнезија! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ciao Biljka. Де ми је Јеремија, зилот који је нашао Месију у Вучићу? Да ли долази на мисе редовно? :cmok:

safe_image.php

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back