SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да сам мушко, дефинитивно бих овако запросила 'жену свог живота':

Хебеш оне патетичне сцене уз јецаје виолина, или екстремно-адренализоване прошње типа 'усред банџи скока', или 'у сред јата ајкула', и сл.

Да сам мушко, дефинитивно бих овако запросила 'жену свог живота':

Хебеш оне патетичне сцене уз јецаје виолина, или екстремно-адренализоване прошње типа 'усред банџи скока', или 'у сред јата ајкула', и сл.
Ja da sam žensko jeb'o bi mu mamu za ovo... da curu srčka strefi...

Da, ali porodica je tehnicka stvar i forma, a ja uvek idem dublje u sustinu, i rasclanjujem stvari. Ljubav, sreca, prijateljstvo; to su prave vrednosti zdrave i normalne porodice (kakve su u zestokoj manjini). Naravno da svako zeli da bude srecan i da bude voljen, ali to nije moguce ostvariti na silu, a mnogima se to nikada i ne desi. To je sve normalno, i sve je za ljude. Deda Refke tim stavom samo nabija besmisleni pritisak ljudima, a to nije dobro.

porodica je sirok pojam , nije samo nukleus usko separatisticki..to je negovanje dedovina i postovanje svih na toj liniji
no, malo je takvog sta, vecinom su tu zastupljeni sitno sopstvniki interesi i prlja se ime i prezime

ljubav je labava baza, sreca je relativan pojam koji zavisi od zadovoljstva onim sto imamo..a prijateljstvo-drugarstvo vec daju rezultate ako nisu uslovljavani,
bez zelje da se ugodi po nekad i sala i smeh zauzmu valjano mesto u druzenju kao i neki emotivni parametri: privrzenost, postovanje i ostavljanje drugima prostora za disanje..ne moze dugo da postoji bilo koja zajednica normalnih jedinki(iste porodicne gradje i intelekta)

Nacrtaj mu, malo je kraći po tom pitanju... kao i u svemu ostalom, zato ga klinci i deru kad se tapkaju. :mrgreen:

Refkic je domacin covek sa jakom(dominantnom) potrebom da bude centar svoje porodicne kruznice i to je dobro.Pravo zastitnik . mislim da njegova bolja polovina-gdja Reff, ima dobrog, odgovornog coveka koji sa vamo-tamo kojekakvim satelitima u idejama moze da se podnosi laganica i voli -sto je najvaznije :)

covek ti lepo kaze, sustina braka nije porodica vec posledica...mnogi parovi ne zele decu, dovoljni su sami sebi...

Mnogi parovi ne mogu da imaju decu a nemaju uslova za odgajanje tudjeg.Pa nije jeres ziveti samo u dvojini. I to je porodica.

39864-149ca5c232f8e883a92b05f20fbb785c.jpg

cekaj, koliko se secam ti si nesto pisao o nekim prijateljima koji NE MOGU da imaju decu...oni svakako imaju problem...

ali reci za one koji to ne zele da imaju problem je blago receno debilno...ti si taj koji ima "problem"...

poznajem i ja ljude koji nemaju nagon za produzenjem vrste i to je potpuno ok, imaju neke druge stvari koje ih ispunjavaju i cine srecnim...da kojim slucajem imaju decu najverovatnije bi bili losi roditelji...ali tebi je to ok. bitno da se ispuni to sto okolina od tebe ocekuje...:roll:

Ti koji ne mogu da imaju dete imaju problem, očigledno je. Kao i kumovi koji ne žele da imaju dete, a veoma smo bliski i znam koje i kakve probleme imaju. Evo i ti si svđalica ovde na forumu, a nemaš decu... dobro, ti bar tražiš muškarca za to, nekog koji slobodan i bez žene... valjda? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Kod Refketa mi se svidja to sto, ma koliko njegovi stavovi i osecanja meni bili tupkavi, ne zadrzavaju ga neki tupavi socijalni odnosi i pravila da ih otvoreno iznosi, ja bas volim ljude koji sude, jer sam i sam takav:mrgreen:

Ne muvaj me više, dogovorili smo se već :rumenko:

- - - - - - - - - -

iznosi stavove koji dokazuju da je ukalupljen do bola...osim kad treba flertovati sa muskima, tad se raspistolji i izadje iz svojih kalupa...:mrgreen:

Dobro jutro JeanosMesaroš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back