SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon detaljne analize dostupnih podataka identifikovali smo 4 jahaca ekonomske apokalipse:

1. Visoki Porezi. Sve sto je vise od 10% je besobrazno visoko

2. Drzavno penziono i zdravstveno osiguranje zvano protocni bojler koji otimaju po 40% vrednosti plate od naroda

3. Veliki broj ljudi ciji je poslodavac drzava, bilo kao birokrate ili kao zaposleni u drzavnim firmama i institucijama, sto onemogucava zdravu trzisnu utakmicu jer drzava ostaje monopolista u gomili zanimanja

4. Subvencije tim istim gubitaskim nulama od drzavnih firmi

Welcome to Hell

4f51575f8bc75b0e50baaf297fd.jpg

Što bi mene zaustavljao milicajac? Ili si mislio na nekog milionera? I ja sam bio milioner, tamo početkom 90-ih. Kol'ko sam imo milojona dinara samo... ihaaaa

Zaustavlja te što nemaš svetlo. Onda te kazni i kad hoćeš da ideš ustanovi da nemaš zvonce. I za to rebne 500 dinara. A kad ti pogleda u točkove vidi da nemaš ni blatobran. Opet 500 dinara. I ti počneš da se.........smeješ.
Pita te u čudu mili cioner što se smeješ a toliko ti uzeo para. Ti mu pokažeš na Laba kako ide iza tebe a ni biciklo nema. Koliko li će tek da plati on. :sad2:

Nema ga nesto " u poslednje vreme".
Meni je on jedan od najdrazih likova na Krsti.
nepreyebiv kako ga god okrenes:D

Super je kami, i pored toga što ima totalno nezreo pogled na svet, i toliko pomeren da je sigurno zebancija. Čak i da nije zezanje, treba razumeti takve ljude, nije on kriv što je dobio takve karte u podeli, valja pomoći takvima.

- - - - - - - - - -

Noske, Raycitj :uja:

kamicak je baja..nekada ima fix ideje ali je primer za dobrog "titinog" omladinca :)

Nema on ideje, već je popušio priču liberala, nvo i žena u crnom, nekakav pogrešno orijentisani šovinista. Statistička greška. Inače je odličan za zezanje, za razliku od mnogih.

• Podržavam
Reactions: Tol
Super je kami, i pored toga što ima totalno nezreo pogled na svet, i toliko pomeren da je sigurno zebancija. Čak i da nije zezanje, treba razumeti takve ljude, nije on kriv što je dobio takve karte u podeli, valja pomoći takvima.

- - - - - - - - - -

Nema on ideje, već je popušio priču liberala, nvo i žena u crnom, nekakav pogrešno orijentisani šovinista. Statistička greška. Inače je odličan za zezanje, za razliku od mnogih.
Koja papazjanija da covek ne poveruje:zcepanje:
NVO, shovinizam, lik zaludjen, pogresno orjentisan, nezreo:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back