- Poruka
- 204.211
Svašta, pa ne idem ja peške preko ulice, imam avto? Sti poludeo, da nećeš i lopatu duzmeš? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam. Ti prelaziš autom sa trotoara na trotoar jer nemaš snage da se krećeš.Svašta, pa ne idem ja peške preko ulice, imam avto? Sti poludeo, da nećeš i lopatu duzmeš?![]()

kuckam sa obale lozovace i krsta me odjavljuje svakih minut dva! nije lepo

Sofka, aj' da vežbamo plivanje u brzoj vodi.
Dobar dan.

tolce devojce cakance![]()

mawa ubava, di si sakrila Tabivoja ( i on je grobar ak se ne varam)![]()
evo sad cu mu kazem da ti mahne 

btw, Vilijams umro a gledah preksinoc film sa njime
on je bio na kokainu+alkohol od 2006. posle pauze lecenja od zavisnosti,
pitanje: koliko to stete moze da napravi po organizam? kokain, kako citam koriste mnogi
da bi izdrzali tempo zivota i da bi pri tom odrzali "sexualnu mladost"
ovaj glumac je bio dovoljno bogat da moze sebi to da priusti...koliko je moguce da se predozirao?
nasa najveca greska je sto glumce gledamo kao glumce. uloge i zivot nemaju mnogo veze... takvih primera zilion u holivudu.
sa druge strane, stvarno je imao ogroman talenat, izuzetnu moc transformacije. hiljadu puta me je nasmejao i rasplakao.
steta...
To za seksualnu mlados' nek ti objasni Ilić, on u 95-oj ebe grobare k'o da mu je 80.![]()
ti's nevaljali titin omladinac! Neka te nina za kaznu bucne u Topciderku 
ti's nevaljali titin omladinac! Neka te nina za kaznu bucne u Topciderku
![]()

što sad tolika drama, ako je bio narkoman... kako je živeo tako je i umro. Meni nikad nije bilo žao narkomana, to je njihov izbor.

Ja sam ga volela u ova tri filma, tu mi je bio sjajan
http://www.imdb.com/title/tt0129290/?ref_=nm_flmg_act_42

Sto ja ...ti's nevaljali titin omladinac! Neka te nina za kaznu bucne u Topciderku
![]()
nisam ja najgora ovdi....
upravo ovaj sam gledala pre neko vece..
KAKO mogu da budu u depresiji oni koji imaju sve na dlanu?
sta je to sto jos fali?![]()