SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ada je sasvi9m dobra, ali ne tamo gde je masa sveta, već na kraju. Ja lepo čamcem oko Ade Međice, pa kroz šumicu... mir, tišina, kafić i ležaljka uz obalu. Naravno, ne vikendom.
E Veri, to ti je greška... i to gruba.

- - - - - - - - - -

Misliš da je maniti? I meni tako deluje, po malo. :mrgreen:

a komarci ko rode :hahaha:

Reff Maki je genije, starosedAlac, tj abordzin na Krstarevu ;)

Е, о овоме сам својевремено говорила - овако би свако требало да паркира свој ауто. Једна магнетна дизалица и постоља за аутомобиле би решили ствар.

Бардан у Кафану! :)

ti bi zaradila milione za ideju...prava stvar ! vertikalna garaza kod svake zgrade

a komarci ko rode :hahaha:

Reff Maki je genije, starosedAlac, tj abordzin na Krstarevu ;)

ti bi zaradila milione za ideju...prava stvar ! vertikalna garaza kod svake zgrade

Па јес, бре, Толка - улице би се рашчистиле и пешак би мог'о нормално да хода по тротоару где му је и место, а и смањиле би се крађе аутомобила.

П.С. На самој згради.

Па јес, бре, Толка - улице би се рашчистиле и пешак би мог'о нормално да хода по тротоару где му је и место, а и смањиле би се крађе аутомобила.

П.С. На самој згради.

negde pre 5-6 god drugar mash.inz. u Bg..patentirao tako nesto i ponudio..cak se planirala i kabina za cuvara..ali nema sentimenta
za pametne stvari..malo bi to parce zalogaja bilo za pljackase :(

Znam ja dobro ko je marlon, super je, samo što nikoko da dokaže Sitzifu da kablovi prave razliku. Ubi ga Sizi sa naučnim dokazima i mernim instrumentima. :hahaha:
joj, i ondak joj! Maki je institucija, mrak za sve sto stikle nosi..budi blag prema njemu :)

Poslednja izmena:
negde pre 5-6 god drugar mash.inz. u Bg..patentirao tako nesto i ponudio..cak se planirala i kabina za cuvara..ali nema sentimenta
za pametne stvari..malo bi to parce zalogaja bilo za pljackase :(

QUOTE=Reefer;28443792]Znam ja dobro ko je marlon, super je, samo što nikoko da dokaže Sitzifu da kablovi prave razliku. Ubi ga Sizi sa naučnim dokazima i mernim instrumentima. :hahaha:

joj, i ondak joj! Maki je institucija, mrak za sve sto stikle nosi..budi blag prema njemu :)

Како? Како би "убрао" аутомобил са, рецимо, четвртог спрата без дизалице? Дизалица би била на самој згради.. све сам ја то већ смислила. :lol:

П.С. Реф је добио конкуренцију. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back