milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e neka si mu rekla...![]()

aj pravimo gluposti negde, dosadno mi, kisa pada, nigde mi se ne ide![]()

Ružno je. Pokriva čelo.Nema vertija? tj. nema muških? a ja tedo' nešto da pitam muške. (ali samo one prave)
Ne znam jel ste primetili po gradu bilborde sa ovom reklamom? Kad sam videla pre nekoliko dana, prosto nisam mogla da se nadivim što kostimu što devojci koja ga nosi...
Pa, šta kažete momci?
Jel lep kupaći kostim?
![]()

Nema vertija? tj. nema muških? a ja tedo' nešto da pitam muške. (ali samo one prave)
Ne znam jel ste primetili po gradu bilborde sa ovom reklamom? Kad sam videla pre nekoliko dana, prosto nisam mogla da se nadivim što kostimu što devojci koja ga nosi...
Pa, šta kažete momci?
Jel lep kupaći kostim?
![]()

otkricu ti tajnu. rif je dara bubamara![]()

Od svih razloga zasto ljudi pljuju Izrael, taj je definitivno najretardiraniji, i ujedno je glavni razlog zasto vecina ljudi pljuje Izrael. Jos jedan u nizu dokaza da su ljudi teski moroni.

jeste sunci lep je. ako planiras za leto da uzimas ovakav, uzmi
ova je malo zgoljava nije ga lepo popunila![]()

ma ne planiram da kupim kupaći. koji će mi. ne volim da se kupam. a baš i ne volim da se exponiram. ustvari, ja sam više zimski tip... volem da se toplo oblačim

jeste sunci lep je. ako planiras za leto da uzimas ovakav, uzmi
ova je malo zgoljava nije ga lepo popunila![]()

znam da plivam, ali ipak idem u vodu samo dokle nogama dno mogu da opipam.![]()
nekako mi bazeni deluju sigurnije, zanm koliko je koji dubok i dal uopšte u njega i da ulazim![]()
a
jednostavno, nisam leto tip. više bih volela da mogu sebi da priuštim po jedno zimovanje svake godine. ništa lepše od snega...
a i smatram da moja konstitucija nije vredna pažnje. morala bih da tražim neko pusto ostrvo![]()

ja stvarno ne mogu da verujem da kaže da je ova devojka žgoljava.
a kolke pare svetske zvezde i manekenke daju da se naprave ko sarage a ovde kod nas su na ceni debelguze

znam da plivam, ali ipak idem u vodu samo dokle nogama dno mogu da opipam.![]()
nekako mi bazeni deluju sigurnije, zanm koliko je koji dubok i dal uopšte u njega i da ulazim![]()
a
jednostavno, nisam leto tip. više bih volela da mogu sebi da priuštim po jedno zimovanje svake godine. ništa lepše od snega...
a i smatram da moja konstitucija nije vredna pažnje. morala bih da tražim neko pusto ostrvo![]()

Jesi ti dobro ? Ko salivena je
Dobro veče ,jutro
ja stvarno ne mogu da verujem da kaže da je ova devojka žgoljava.
a kolke pare svetske zvezde i manekenke daju da se naprave ko sarage a ovde kod nas su na ceni debelguze
oću
what size?
ako bismo njegovo mišljenje uzeli kao glavnu smernicu, ja bi trebala da se samopogubim![]()
i verovatno montovaoću
what size?
ako bismo njegovo mišljenje uzeli kao glavnu smernicu, ja bi trebala da se samopogubim![]()
njaaaah...za obući je rastegljivo , ja sam blizu 60 kg. cipeliške 40 ili 41, moje vitlam , nekome sam posudila, a ne
mogu da se setim kome, a oni ćute , skije , one duze , a uze sa sve štapovimai verovatno montova
crvena pa valjda 40 broj

zasto?
ja moram da te vidim, pa da ti kazem. ovako ispadoh kriv...na nevidjeno.

delimično si u pravu. ali samo kada su u pitanju žene koje nisu imale nikakve hiru'ške zahvate.zene nikad nisu zadovoljne svojim telom. ja znam da sam se sada uhvatio sa vama za vruc krompir ali sta sad. sad cu da nadjem nesto da pokazem ako mogu da docaram

pa cekajte
ovoj se vide rebra, jel ih samo ja vidim? kako to da opisem, osim kao zgoljavo-mrsava je?
zar ne postoji neka razlika izmedju vitkog tela, i mrsavog tela?
ovoj ne fali 20kg...ali bar jedan mali komadic mesa samo da joj rebra ne vire kroz kozu...mozda 2-3 kg i eto ga....
a ova i jeste manekenka jer Sunci rece da je u pitanju reklamni pano...a vidi se i fotoshopovana je slika. i ne, velika vecina momaka ne voli ovoliku mrsavost, ali ne voli ni ovu pa na nju da se doda 20kg. ali par kg je idealno...samo malo u bokovima i malo u grudima da dobiju na volumenu...i savrseno.