SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amfilohije venčava Novaka i Jelenu

Pa mogli su naci i nekog normalnijeg popa od ovog ratnog huskaca i pukovnika UDBA-e,kodnog imena "Risto Sotona". :lol:

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:499747-Amfilohije-na-Petrovdan-vencava-Novaka-i-Jelenu

aroused.gif

Наравно да сам се аутоматски сетила овог видеа, и не питај ме како сам се уздржала да не праснем у смех. Толико сам се концентрисала на 'уозбиљавање' да, не само што сам заборавила на онај мој трик с мобилним телефоном, него сам и станицу промашила. :lol:

Gle... gos'n platin... hihihihi

Koji trik s' mobilnim?
Kad ti pomeneš autobus, meni prvo pada na um ono naglo kočenje u trenutku kad si se sagla da proveriš "neko dugme" :zcepanje:

:lol: 'Утичницу'. :lol:

Па онај трик кад се претварам да причам с неким, па тако, кад ме ухвати 'ваки смех, могу да се исмејем (или испсујем) до миле воље, без да изгледам к'о лујка. :lol:

:lol: 'Утичницу'. :lol:

Па онај трик кад се претварам да причам с неким , па тако, кад ме ухвати 'ваки смех, могу да се и смејем (или испсујем) до миле воље, без да изгледам к'о лујка. :lol:

Tako sam se ja jednom ispalila da bi odhebala jednu smorušu i "javila se na telefon" i rasprela pričuali je posle par rečenica koje prozborih "sa nekim" telefon i stvarno zazvonio :rumenko:

p.s. takođe, imam problem što volim glasno da "navijam" i komentarišem utakmice a sedim ovde sama ko budala. Komšije preko puta ko zna šta misle i onda "me pozovem" sa mobilnog na fixni da se čuje da zvoni telefon , "javim se" i kao sa nekim komentarišem
:hahaha1:

Poslednja izmena:
Tako sam se ja jednom ispalila da bi odhebala jednu smorušu i "javila se na telefon" i rasprela pričuali je posle par rečenica koje prozborih "sa nekim" telefon i stvarno zazvonio :rumenko:

:hahaha1: :hahaha1:

To ми се још није десило, што је најгоре, није ми ни пало на памет да може да ми се деси! ААааааааааааа, какав блам! :rotf:

- - - - - - - - - -

:lol:

Добар дан зли боту! :lol:

Nadam se da ne držiš ko neka baba ton "odvrnut do daske" :lol:
Ja volem vibrator :hahaha1: opciju ali džaba, zuji telefon ko trimer da ga 'bem

:rtfm::rumenko::lol:

И тон до даске и вибрирање. Али, кад сам у аутобусу, чак ни то не чујем, осим ако ми је телефон у руци.

Добра идеја, пошто га већ држим у руци, поставићу га само на вибрирање. :idea: Бар док сам на 'компромитујућим' местима. :lol:

:rtfm::rumenko::lol:

И тон до даске и вибрирање. Али, кад сам у аутобусу, чак ни то не чујем, осим ако ми је телефон у руци.

Добра идеја, пошто га већ држим у руци, поставићу га само на вибрирање. :idea: Бар док сам на 'компромитујућим' местима. :lol:

Ali vrh su te babe i dede, kad im zvoni telefon pa još odvrnut do daske a oni
Alo?
ALO!

Alo ko je to????????
ALO!!!!!!! NE ČUJEM TE!!!!!!!
U AUTOBUSU SAM NIŠTA TE NE ČUJEM!!!!!!!!!!!

pa mis'im to što on ne čuje njega, ne znači da onaj ne čuje njega (glupo "zvuči" a?) :think:

http://z0r.de/508

dok god niste ovakve, boli vas uvo :lol:

idi verti u qjac pojačani mi zvučnici :lol:

p.s. moram da kažem da sam iznenađena za mace i kuce i zeku. :)
(ne deluješ mi kao osoba koja voli životinje :rumenko: tj. nisi tako delovao - ako si ti onaj na kog mislim sa avatarom ribice :think:)

Ali vrh su te babe i dede, kad im zvoni telefon pa još odvrnut do daske a oni
Alo?
ALO!

Alo ko je to????????
ALO!!!!!!! NE ČUJEM TE!!!!!!!
U AUTOBUSU SAM NIŠTA TE NE ČUJEM!!!!!!!!!!!

pa mis'im to što on ne čuje njega, ne znači da onaj ne čuje njega (glupo "zvuči" a?) :think:

idi verti u qjac pojačani mi zvučnici :lol:

p.s. moram da kažem da sam iznenađena za mace i kuce i zeku. :)
(ne deluješ mi kao osoba koja voli životinje :rumenko: tj. nisi tako delovao - ako si ti onaj na kog mislim sa avatarom ribice :think:)

my name is Aleksandar

jedan jedini. vec si me pitala za avatar... pre sam imao avatar sa vilinim konjicem. sa sve velikim krilima. sa krilima ne moze nikako ne lici na ribu. jedino ako na to mislis...
a kako ti deluje taj sa ribom, u kom smislu, kapiram da imas neki negativan utisak?

my name is Aleksandar

jedan jedini. vec si me pitala za avatar... pre sam imao avatar sa vilinim konjicem. sa sve velikim krilima. sa krilima ne moze nikako ne lici na ribu. jedino ako na to mislis...
a kako ti deluje taj sa ribom, u kom smislu, kapiram da imas neki negativan utisak?

Jel bio roze-plav? Sećam se "napućenih usta"
pa nekako su "negativno zračile" poruke. doduše tad još uvek nisi zalazio u politiške kafane...
ta sličicca mi se baš urezala u glavu. ne smem da napišem na koga me to asociralo :lol: ne zbog slike nego jednostavno stil pisanja a taj neki "negativno zrači"

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back