SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mda...jamerika u malom srceti EU :D

It’s bad enough that the Dutch kill their sick and elderly as well as their unwanted newborns, under the guise of the euphemistic “euthanasia.” That country got even more evil recently: the pedophiles there are creating a political party. Wait, wait…? Toddlers getting sex education? What the hell? These people are pure evil. They also want to legalize having sex with animals, but don’t want to hurt them. These are disgusting creatures, poor excuses for human beings. They deserve a cold jail cell for the rest of their putrid lives.

protiv prave napadacke ekipe argentinci sa ovakvom igrom mogu da ga samo ispuse. znaci tu je sada argentina koja sebi dozvoljava da se brani celo poluvreme, brazil bez nejmara i kapitena, pa kljakavi holandjani

sta da kazem osim da je nemacka prakticno daleko najjaca ekipa na terenu i kandidat br 1 za sampiona posle svega vidjenog. doduse ima jos da vidimo holandjane veceras, ali sta ima i da vidimo kad igraju smesnu utakmicu sa trecerazrednom kostarikom.

- - - - - - - - - -

Srbomrzac idi leči komplekse na drugom mestu, nije ti forum dobar za to, ovde si provaljen i uhvaćen u širenju mržnje i zla mnogo puta.

:ok:

:hvala:

Tu uopšte nema Holandezi...

- - - - - - - - - -

knedla mi stoji u grlu zbog Slavjanska... :(

bez ozbiljnog doturanja oruzja i pre svega dobre logistike,
rat je izgubljen unapred. ne znam zasto je Rusija digla ruke, ali jos onomad kad nije doslo do intervencije a dovedena je vojska na granicu...i posle onog masakra i spaljivanja zivih ljudi...

iskreno debelo sam razocaran u to kako je Rusija prepustila svoje sunarodnike fasistickoj hunti. pogotovo jer znamo da je zapad nemocan da uradi bilo sta ozbiljno, a kamoli da dovuce neku vojsku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back