- Poruka
- 203.864
Probao sam jednom... nije problem dok drži ruke mirno, ali... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma opusteno, matori, kad je mogao tvoj predsednik u 60 mozes i ti u 32. Drz` se
Nego, ti me podseti na njuzovu foru, sta poznati tvituju za Vaskrs.
General SNS botova, Simo Culic: Svaka cast Isusu, za samo dva dana je vaskrsao![]()

Tebra ja imam 25 godina.![]()
Sra'ota, bre.Jao kamičak, pa ti samo to nisi shvatio. Biće da nisu reklame te koje su glupe u priči.![]()
Ili ono, kako su u svetu sve smaraci, a u Srbiji tebra ludnica.... Majko moja... Pa ja i da hocu nekad da uzmem da popijem pivo, cim pogledam domacu reklamu za isto, smuci mi se.
. Paja patak bese ima sestrice raju, gaju i vlaju. Jel ima miki maus nekoga? Wtf je horacije? 
Dajte ljudi pomagajte, ubih mozak al ne mogu da se setim. Paja patak bese ima sestrice raju, gaju i vlaju. Jel ima miki maus nekoga? Wtf je horacije?
![]()
Nisam shvatio grupu idiota koji forsiraju u prvi plan retardirano druzenje u musko-debilnom drustvu?Ili ono, kako su u svetu sve smaraci, a u Srbiji tebra ludnica.... Majko moja... Pa ja i da hocu nekad da uzmem da popijem pivo, cim pogledam domacu reklamu za isto, smuci mi se.

Opet si pao na testu, opet ta prokleta generalizacija.
Ne da nisu iste reklame, već im je pristup ciljnoj grupi, a često i same ciljne grupe, totalno različite.
A kod Paje ima i stric Baja i deda Staja.