SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Реефер, у којем си беше блоку... :lol:

10291090_10152328012225943_4744145538504566679_n.jpg

Jao kamičak, pa ti samo to nisi shvatio. Biće da nisu reklame te koje su glupe u priči. :mrgreen:

Nisam shvatio grupu idiota koji forsiraju u prvi plan retardirano druzenje u musko-debilnom drustvu? :think: Ili ono, kako su u svetu sve smaraci, a u Srbiji tebra ludnica.... Majko moja... Pa ja i da hocu nekad da uzmem da popijem pivo, cim pogledam domacu reklamu za isto, smuci mi se.

Nisam shvatio grupu idiota koji forsiraju u prvi plan retardirano druzenje u musko-debilnom drustvu? :think: Ili ono, kako su u svetu sve smaraci, a u Srbiji tebra ludnica.... Majko moja... Pa ja i da hocu nekad da uzmem da popijem pivo, cim pogledam domacu reklamu za isto, smuci mi se.

Opet si pao na testu, opet ta prokleta generalizacija. :(
Ne da nisu iste reklame, već im je pristup ciljnoj grupi, a često i same ciljne grupe, totalno različite.

- - - - - - - - - -

Ima i ringe, ringe raja. :mrgreen:

Panduri u Srbiji misle da im se posao sastosji od ganjanja duvaca po parkovima. Kao socijana sluzba jbte, jos imaju i 'popis narkomana'. Umesto da imaju duuuugacke liste dousnika koji bi im otkrivali hijerarhijsku strukturu organizovanog kriminala, oni imaju popisana 5 dousnika, i 2000 narkomana.
iconconfusedtv3.gif.pagespeed.ce.ubw14f4JJj.gif
To je policijski posao, navatati duvaca i kurvu u parku.
iconconfusedtv3.gif.pagespeed.ce.ubw14f4JJj.gif

- - - - - - - - - -

Opet si pao na testu, opet ta prokleta generalizacija. :(
Ne da nisu iste reklame, već im je pristup ciljnoj grupi, a često i same ciljne grupe, totalno različite.

Pa ono sto mene posebno nervira je to, sto oni ocigledno misle da su im ciljna grupa potpuni idioti, i oni najveci muski retardi.

- - - - - - - - - -

A kod Paje ima i stric Baja i deda Staja.

I Proka Pronalazac :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back