SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Просто је невероватна истрајност којом западни сусједи бране потезе њихових газди, чак и кад су они потпуно бесмислени или кад се повлаче ал не могу то отворено да кажу - западни сусједи то представљају као пораз нпр Русије ил неке друге државе.
Подсетило ме на епизоду тј сцену из корејског рата кад је амерички генерал МекАртур на запрепашћено питање потчињеног: "Да ли се ми то повлачимо пред Северњацима?", одговорио:" Не! Ми напредујемо на југ."
Необјашњива ми је та црта дупеувлакаштва и просто не могу да верујем да смо били живели у истој држави. Превелике су разлике међу нама. Реци брате истину народу, то је са једне стране, а са друге је гмизање.

Što, baš nam je super bilo. Oni nas klali i pokrštavali, a nama za kaznu (valjda što smo se malo i branili) branili da o tome pričamo i pokažemo prstom ko nas je u jame bacao. Valjda se zaboravilo šta su radili... do prve nove mogućnosti kad su deca pokazala šta su od roditelja naučila.

Zato neki imaju šta da prenesu deci, da se ne zaboravi gde, ko, kome i šta. Nekoliko puta u poslednji 100 godina, pa je za očekivati da se proba još koji put. Za ta buduća vremena nam treba nešto drugačija politika, bez ovih što im se ne zna poreklo niti odakle su, niti kome ostavljaju. I konju se u zube gleda, kaže naš narod.

- - - - - - - - - -

Veče Sunč'ce.

sanšaja spoileri .. :)

Tureni
xxmas_biggrin.gif.pagespeed.ic.-3jMsXbneW.png

Imam porblem sa mišem....Otiš'o mu levi klik. Ja kliknem na linak za spojler ali ih se na jedan moj klik otvori bar dvajes
dobro veče.

svako jutro jedno jaje
organizmu snagu daje
ija, ija, ija -je
jaje, jaje i jaje
sa začinom
bez začina
na gotovo
100 načina
ija, ija, ija-je
jaje, jaje, i jaje

:rotf: