SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jес' вала, ти и ја залутасмо овде :lol:

Surka...
Sećaš se kad si pre nekoliko meseci stavila link za reklamu koja ti se pojavljuje gde se vide žice za sprečavanje golubova da sleću na prozore...
Gle kako su se ljudi iz kladionice dosetili da spreče lokalne pijandure da sede na žardinjerama pred ulazom :mrgreen:

lepo iskošena da ne moš' da sedneš a da ne odereš dupe

odma pored kladionice je podrum pića. tu kupuju i onda se prebace pred kladionicu i šljokaju i urlaju. posle postavljanja bodljikave žice su se prebacili na stepenište jedne druge radnje pored. dal' će gazda tog lokala sprovede struju u stepenište :lol:

Znam, znam, čak i koja je kafana.

Kafana pod zamkom.

fNYtWUf.png
Ovo mi je konobarica, koleginica.
5nr8vA7.png

- - - - - - - - - -

Salon za goste. :hvala:

aLJUBMt.png

Opasniji je od svih munze konobara.

u rafaelu u igalu, ulazimo nas trojica, i pise reserve na stolu...a ja nisam hteo, peva onaj derpe danijel alibabic...uglavnom usli smo ribe ovo ono sta sad...i pitamo konobara jel ovo rezervisano.. pogleda nas decko, covek zapravo, tu negde 40 god, i pita jel ste vi iz Beograda...jesmo...e nije rezervisano sedite, i kaze jos ovi crnogorci ***** ih u usta prljava...znaci posle pice, zajebancija, lik je do jaja...i pitamo ga mi odakle je, a on zemunac jos kad je cuo da je jedan od nas zemunac...konobar zemunac, nisam nikad ranije znao da to ima posebno znacenje :mrgreen:

Drugari, hajde jednom da organizujemo Opposite Day.

Na primer, ja da budem komunista, a Drug Stari najveci fan Ronalda Regana.

Gumi da bude za Novorusiju, Jaguar pravoslavni zilot, a Tihi Bosnjak.

Blajbi bi bio cetnik, Lepi Bora agitator NATO-a.

Bundy bi mogao da bude Crnogorac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back