gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Ilić je neuništiv.
.
Jusufi. Izgleda da je Goranac.
Autentičan jugoslAvenski tim. Ima tu razne momčadi.
Partizan je kao JNA klub morao da ima fudbalere svih naroda i narodnocti. Naravno, najviše Hrvata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ilić je neuništiv.
.
Ilić je neuništiv.
.

Kada je u perigeju, Mesec je oko 50.000 kilometara bliži nama nego kada je u najudaljenijoj tački od Zemlje. Tada je za 14 odsto veći i 30 odsto sjajniji nego prilikom drugih punih meseca tokom godine.
Tou dobou bude náš kosmický soused od středu Země vzdálen „pouhých“ 356 896 kilometrů (pro srovnání, nejvíce se od nás letos Měsíc vzdálil 28. července na 406 568 km).
Srpnový superúplněk není letos osamocený. Další nastane už 9. září. Ještě větší nastane 28. září 2015, kdy k nám bude Měsíc ještě o 20 kilometrů blíž než v srpnu. Další rok – 14. listopadu 2016 – se dokonce ocitne jen 356 511 kilometrů od Země. Tento rekord bude zlomen až v listopadu roku 2034.
nego ilke, ko je treci na tabeli?![]()

Ovde se ne govori o toj pojavi.
Гледам га кроз прозор, јес велик' и јасан.

Postavićemo ti mi slike večeras. Kad zaspi Milica.au krv ti jėbem, pa cigani peti
- - - - - - - - - -
joj sto me noga boli i sto ne mogu da izadjem negde da uslikam mesec![]()

Postavićemo ti mi slike večeras. Kad zaspi Milica.![]()

Najviše zvezda padalica u utorak uveče
Broj zvezda padalica će u noći između utoraka i srede biti veći nego inače jer će meteorski roj Persida tada biti na vrhuncu, izjavio je saradnik Astronomskog društva Ruđer Bošković Branko Simonović.
On objašnjava da se meteorski roj Persida dešava svake godine u ovo vreme i da će u noći između 12. i 13. avgusta doživeti svoj vrhunac.
- Meteorski roj Persida najbolje je posmatrati izvan svetlosno zagađenih gradova. Tokom tog perioda broj zvezda padalica je mnogo veći nego inače kada se sporadično pojavljuju - rekao je on.

Ima ga i onaj PreGazi.fadilj vokri
kujtim shalja
isa sadriu
pakistan shiptarmala

fadilj vokri
kujtim shalja
isa sadriu
pakistan shiptarmala

Ovi iz Blica napisali Persida umesto PersEida
Mrzi me da editujem post.
Trebalo bi da bude vidljivo golim okom. Pre dvadesetak godina (možda i manje) je bilo vidljivo golim okom.
A, jeste neki džentlmeni, ne pitate Milicu kako se povredila, šta je povredila, kolike su povrede? Ko će sutra mleko da kupi?

A, jeste neki džentlmeni, ne pitate Milicu kako se povredila, šta je povredila, kolike su povrede? Ko će sutra mleko da kupi?
Nema mleka, sutra su tropske vrucine. Hladan sok i ladovina... jos da je nedelja al nije. Milica je zmaj, ne moze joj niko nista.

mi jednu nedelju a ti dve?![]()
![]()

И најјачи лик икада. http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=28615497
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
БакиJeste tako, kad se ne radi desi se da covek pomisli na trenutak da je nedelja. I sam radni dan koji se ne radi prolazi sporo kao nedelja. A nedelja kada je odmor prodje brzo.