gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Posto niko nece tomovacu, necu ni ja, nisam najgora 
Bolje mi je da spavam. Laku noc i budite dobri.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceo taj album je odličan, radili su joj Desmond Child (Bon Jovi, Aerosmith, Scorpions, KISS, Dream Theater, Steve Vai, Joan Jett...), Jon Bon Jovi i ekipa.
Al sam se ugnjezdila
Ko su ostali?
Da, da ..., veliki broj ljudi farba na veliki četvrtak.![]()
Da, da ..., veliki broj ljudi farba na veliki četvrtak.![]()
On je ovaj desno, čeka da ove dvekokoške odu ..
![]()
Mene tako baka ucila, il u cetvrtak il u subotu, nikako na veliki petak
On je ovaj desno, čeka da ove dvekokoške odu ..
![]()
Nema ovde onih što čvrkaju koke u glavu kad nisu dobre.
Običaj je da se na Veliki petak (ili na Veliki četvrtak) uoči Vaskrsa farbaju kokošja jaja i poklanjaju bližnjima.
"Farbanje vaskršnjih jaja Jedan od najlepših i najradosnijih srpskih običaja, koji se nije iskorenio, čak ni u gradovima, jeste farbanje jaja za Vaskrs. Vredna domaćica, po ustaljenoj tradiciji, vaskršnja jaja boji (farba) na Veliki petak, u dan kada se, inače, ništa drugo ne radi, već su sve naše misli upućene na strašni događaj Hristovog nevinog stradanja i poniženja, od ljudi, na Golgoti i Jerusalimu."
![]()
Ceo taj album je odličan, radili su joj Desmond Child (Bon Jovi, Aerosmith, Scorpions, KISS, Dream Theater, Steve Vai, Joan Jett...), Jon Bon Jovi i ekipa.
šta god
![]()
Dobro vece, iliti jutro? Svejedno
Nema boljih ni zdravijih jaja nego kuvanih u lukovini, pa ovako nasaranih, a ko zeli da budu jos "efektinija", samo nasecka crnog luka (nesto krupnij, nesto sitnije) stavi na dno carape, pa okolo, zaveze - izvanredno, ili ako se hoce drugacija boja, cvekla je zakon, lisce od oraha, kopriva, cudne ali lepe, prirodne boje...