SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto niko nece tomovacu, necu ni ja, nisam najgora :(
Bolje mi je da spavam. Laku noc i budite dobri.

:cmok2:

- - - - - - - - - -

Ceo taj album je odličan, radili su joj Desmond Child (Bon Jovi, Aerosmith, Scorpions, KISS, Dream Theater, Steve Vai, Joan Jett...), Jon Bon Jovi i ekipa.

Vidiš kako ja čujem Stevu iako nisam znala,
jedinstven zvuk .. :D

Posto niko nece tomovacu, necu ni ja, nisam najgora :(
Bolje mi je da spavam. Laku noc i budite dobri.

35koaiv.jpg

:mrgreen:

"Farbanje vaskršnjih jaja Jedan od najlepših i najradosnijih srpskih običaja, koji se nije iskorenio, čak ni u gradovima, jeste farbanje jaja za Vaskrs. Vredna domaćica, po ustaljenoj tradiciji, vaskršnja jaja boji (farba) na Veliki petak, u dan kada se, inače, ništa drugo ne radi, već su sve naše misli upućene na strašni događaj Hristovog nevinog stradanja i poniženja, od ljudi, na Golgoti i Jerusalimu."

:fdlan:

"Farbanje vaskršnjih jaja Jedan od najlepših i najradosnijih srpskih običaja, koji se nije iskorenio, čak ni u gradovima, jeste farbanje jaja za Vaskrs. Vredna domaćica, po ustaljenoj tradiciji, vaskršnja jaja boji (farba) na Veliki petak, u dan kada se, inače, ništa drugo ne radi, već su sve naše misli upućene na strašni događaj Hristovog nevinog stradanja i poniženja, od ljudi, na Golgoti i Jerusalimu."

:fdlan:

ako i ti počneš da kaćiš Vikipediju ja ću se ubiti :rtfm:
nema to blage veze, ima raznih običaja, ja farbam u petak
ali se dešavalo da ne stignem, pa farbam u subotu,
a mnogi u četvrtak farbaju, nemoj da si bukvalista
ko peto sa tri noge :lol:

Dobro vece, iliti jutro? Svejedno:)
Nema boljih ni zdravijih jaja nego kuvanih u lukovini, pa ovako nasaranih, a ko zeli da budu jos "efektinija", samo nasecka crnog luka (nesto krupnij, nesto sitnije) stavi na dno carape, pa okolo, zaveze - izvanredno, ili ako se hoce drugacija boja, cvekla je zakon, lisce od oraha, kopriva, cudne ali lepe, prirodne boje...

Dobro vece, iliti jutro? Svejedno:)
Nema boljih ni zdravijih jaja nego kuvanih u lukovini, pa ovako nasaranih, a ko zeli da budu jos "efektinija", samo nasecka crnog luka (nesto krupnij, nesto sitnije) stavi na dno carape, pa okolo, zaveze - izvanredno, ili ako se hoce drugacija boja, cvekla je zakon, lisce od oraha, kopriva, cudne ali lepe, prirodne boje...

Баш ту идеју сам имала кад сам поставила ову фотку.

Први пут ми се ове године отвара неко време да се позабавим јајима натенане,
па ћу све да одрадим са природним бојама :D

Ако будем успела да се изборим са фоткањем и каблићима за повезивање,
у петак ћу да поставим резултате :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back