lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Jok, ja tebi uinat jeo slaninu i pio pivo.![]()
jeo si slaninu...

čekaj da ovi tvoji raketaši čuju za to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a zasto svi pisete o Kamicku stalno?
zasto vam toliko smeta?
jer nece da se prikloni socioloskoj ucmalosti i stereotipima nacionalista?

sweet dreams![]()

ćuti bezbožniče...tvoje kolege kažu da tajno piješ vodu...![]()

’бар дан.
![]()

ne lazi![]()

Oženi se Novak... budala!!!
Djokovič se oženíl v luxusním letovisku. Jen za ubytování dal téměř tři milióny

aj vi na kafu, skuvacu litruNeš lažem. Aj dodji na kafu. Ja je sad pijem iz polalitrovske čaše.![]()

ama... ko je sve dosao, dal je padala kisa, dal se novaku piskilo, dal je jeleni dobra maskara... smorise vise sa tom svadbomOženi se Novak... budala!!!

Djoković se oženio u luksuznom letovalištu. Samo za smeštaj platio 3 miliona.![]()
aj vi na kafu, skuvacu litru
ama... ko je sve dosao, dal je padala kisa, dal se novaku piskilo, dal je jeleni dobra maskara... smorise vise sa tom svadbom![]()

Bolje da je meni dao pare da pokrenem neki biznis...

Добро јутро и од мене.
Чини ми се да се први пут јављам у ово време... е па да знате - на одмору сам.![]()
Za biznis dodji ovamo. Milica ti je propusnica, ako te povede. :lol:

Iako se dvadesetsedmogodišnji Djoković sa svojom ženom i prijateljima temeljno sakrio od javnosti, novinara i ostalim nezvanim gostima, pred kišom nije pobegao. Obred se na kraljevskoj plaži po srpskim medijima vršio po oluji i kiši i trajao je necelih pola sata. Crkveni obred će se održati u subotu.I když se sedmadvacetiletý Djokovič s novomanželkou a přáteli důkladně schovali před veřejností, novináři a dalšími nezvanými hosty, před deštěm neutekli. Obřad na Královnině pláži se podle srbských médií konal za bouřky a deště a trval necelou půlhodinu. Církevní obřad se uskuteční v sobotu.
Progovorićeš sa Milicom ali nisam te pozvao u Poljsku. U Češku.S Milicom ne pričam... a Poljake mrzim... pogani Ljasi!!!
- - - - - - - - - -
Đe si si Surka, sestro moja Srpkinjo?!

Iako se dvadesetsedmogodišnji Djoković sa svojom ženom i prijateljima temeljno sakrio od javnosti, novinara i ostalim nezvanim gostima, pred kišom nije pobegao. Obred se na kraljevskoj plaži po srpskim medijima vršio po oluji i kiši i trajao je necelih pola sata. Crkveni obred će se održati u subotu.
Iako se dvadesetsedmogodišnji Djoković sa svojom ženom i prijateljima temeljno sakrio od javnosti, novinara i ostalim nezvanim gostima, pred kišom nije pobegao. Obred se na kraljevskoj plaži po srpskim medijima vršio po oluji i kiši i trajao je necelih pola sata. Crkveni obred će se održati u subotu.
- - - - - - - - - -
Progovorićeš sa Milicom ali nisam te pozvao u Poljsku. U Češku.
sanse nema da ga vodim, dodje u beograd a n'ume da se javi![]()

Progovorićeš sa Milicom ali nisam te pozvao u Poljsku. U Češku.
i ti meni trazis da ga povedem? 
Zaboravio da priča?![]()