SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo kasnim.. :lol:

10478187_10204460267490543_1231818550039740023_n.jpg

aj vi na kafu, skuvacu litru :lol:

ama... ko je sve dosao, dal je padala kisa, dal se novaku piskilo, dal je jeleni dobra maskara... smorise vise sa tom svadbom :neutral:

Padala kiša. Obred trajao pola sata. Česi javili. :ok:

- - - - - - - - - -

Bolje da je meni dao pare da pokrenem neki biznis...

Za biznis dodji ovamo. Milica ti je propusnica, ako te povede. :lo
l:

I když se sedmadvacetiletý Djokovič s novomanželkou a přáteli důkladně schovali před veřejností, novináři a dalšími nezvanými hosty, před deštěm neutekli. Obřad na Královnině pláži se podle srbských médií konal za bouřky a deště a trval necelou půlhodinu. Církevní obřad se uskuteční v sobotu.
Iako se dvadesetsedmogodišnji Djoković sa svojom ženom i prijateljima temeljno sakrio od javnosti, novinara i ostalim nezvanim gostima, pred kišom nije pobegao. Obred se na kraljevskoj plaži po srpskim medijima vršio po oluji i kiši i trajao je necelih pola sata. Crkveni obred će se održati u subotu.

- - - - - - - - - -

S Milicom ne pričam... a Poljake mrzim... pogani Ljasi!!!

- - - - - - - - - -

Đe si si Surka, sestro moja Srpkinjo?!
Progovorićeš sa Milicom ali nisam te pozvao u Poljsku. U Češku. :lol:

Iako se dvadesetsedmogodišnji Djoković sa svojom ženom i prijateljima temeljno sakrio od javnosti, novinara i ostalim nezvanim gostima, pred kišom nije pobegao. Obred se na kraljevskoj plaži po srpskim medijima vršio po oluji i kiši i trajao je necelih pola sata. Crkveni obred će se održati u subotu.

Reci Milici da sam bio sa ženom... ubila bi me žena da sam joj rekao, hej idem ja da se vidim sa jednom Milicom sa Krste... koja btw ne izgleda loše...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Progovorićeš sa Milicom ali nisam te pozvao u Poljsku. U Češku. :lol:

Joj izvini... od svih zapadnih Slovene jedino Čehe gotivim... Čehinje još više... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back