Skupstino odjebi!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Boris SC

Ističe se
Poruka
2.557
Dosta je bilo da RTS2 bude TV Skupstina...Ovome mora doci kraj...
Sta sam sve do sad propustio zbog glupe Skupstine vise i ne brojim...
A jedina smo zemlja NA SVETU koja toliko prenosi te sednice...

Ustvari, RTS je najvise kriv, nesto mora da se promeni ovo ovako vise ne moze!!!

Dosta je bilo da RTS2 bude TV Skupstina...Ovome mora doci kraj...
Sta sam sve do sad propustio zbog glupe Skupstine vise i ne brojim...
A jedina smo zemlja NA SVETU koja toliko prenosi te sednice...

Ustvari, RTS je najvise kriv, nesto mora da se promeni ovo ovako vise ne moze!!!

I sta mi jadna manjina mozemo po tom pitanju?
Samo da ne gledamo,na zalost...

Volim da gledam skupstinu i ucim kako se zaradjuje 'leba bez motike. Izmedju ostalog skupstina je puna obrazovanih, emancipovanih i elokventnih zena (Verica Radeta, Natasa Jovanovic...) koje nama devojkama treba da posluze za uzor, a ne ona Ceca.

Volim da gledam skupstinu i ucim kako se zaradjuje 'leba bez motike. Izmedju ostalog skupstina je puna obrazovanih, emancipovanih i elokventnih zena (Verica Radeta, Natasa Jovanovic...) koje nama devojkama treba da posluze za uzor, a ne ona Ceca.

Verica Radeta i Natasa Jovanovic su pravi uzori ako oces da budes prosta, nevaspitana bicarka. Daleko od toga i vam Ceca bude uzor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ljudi ja gledam skupstinu, ali se potpuno saosecam s vama koji zbog nje propustite seriju, emisiju ili nesto trece. Mislim da bi trebao imati jedan skupstinski kanal, koji bi prenosio rad skupstine i koji bi emitovao program samo kad skupstina radi.

Poslednja izmena:
ja mislim kada bi se potpisala jedna peticija sa jedno 2miliona imena morali bi da urade nesto, neki Japanac pre neki dan video,pravi peticiju resio covek da ozeni neku curu iz crtanog filma(manga) i rekli su da mu je potrebno neznam koliko imena da se zakon promeni o vencanju i za sada ima skoro koliko treba :super: zivela ljubav

Dobijaju ogromne pare da ne rade nista...problem je sto ne resavaju probleme nego citaju novine,pricaju na sednicama,itd...ja ne bih imala nista protiv da se prenosi skupstina u krajnjem slucaju neko je spomenuo i kanal za skupstinu :ok:...ali da dave dave...zao mi je sto sam propustila neke njihove svadje :D...kao npr. kad je ne znam neka poslanica polila drugu vodom...bilo je poodavno pa se ne secam...mada nismo ni jedina zemlja u kojoj se prenosi...na HRT-u 1 se takodje prenosi...doduse ponekad...:D...

Dobijaju ogromne pare da ne rade nista...problem je sto ne resavaju probleme nego citaju novine,pricaju na sednicama,itd...ja ne bih imala nista protiv da se prenosi skupstina u krajnjem slucaju neko je spomenuo i kanal za skupstinu :ok:...ali da dave dave...zao mi je sto sam propustila neke njihove svadje :D...kao npr. kad je ne znam neka poslanica polila drugu vodom...bilo je poodavno pa se ne secam...mada nismo ni jedina zemlja u kojoj se prenosi...na HRT-u 1 se takodje prenosi...doduse ponekad...:D...

Oni nisu tako inspirativni kao ovi nasi pa nema potrebe za celodnevnim prikazivanjem.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back