Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
 - 90.565

Inače to je prvi korak za ukidanje republikanskog uređenja i povratak zakonske monarhije.
Kada bi se mogao očekivati odgovor na ovo?Koju bi predao u ruke “naslednicima osnivača tzv. “Jugoslavije”?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače to je prvi korak za ukidanje republikanskog uređenja i povratak zakonske monarhije.
Kada bi se mogao očekivati odgovor na ovo?Koju bi predao u ruke “naslednicima osnivača tzv. “Jugoslavije”?
Vučić je udbočetnik
Pitaj socijaliste, čvrsto su se držali ubeđenja da je Srbija Jugoslavija.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A šta kažete vi?
UdbaJoj izvini ja mislio da su Šešelj i Toma četničke vojvode
ako ti kažeš da nisu, onda ništa
Deklarišemo da NE priznajemo Brozove boljševičke terorističko-etnocidne odluke, i u povoljnim okolnostima primenjujemo deo Deklaracije UN o nepriznavanju rezultata genocida.S jedne strane AVNOJ i jeste bio nelegalan. Sa druge strane ne vidim čemu ovo poništavanje.
Nejasno jeKada bi se mogao očekivati odgovor na ovo?
S jedne strane AVNOJ i jeste bio nelegalan. Sa druge strane ne vidim čemu ovo poništavanje.
Šta ti znače te seljačke asocijacije leba ti?Joj izvini ja mislio da su Šešelj i Toma četničke vojvode
ako ti kažeš da nisu, onda ništa
SNOajde,
a ovi drugi su ***********e
Što volim te kovanice novog datuma
Nego gde su ti četnici što nisu udbo-
Gde se skupljaju, daju li glasa od sebe
Nažalost od te bajke nema ništa.Deklarišemo da NE priznajemo Brozove boljševičke terorističko-etnocidne odluke, i u povoljnim okolnostima primenjujemo deo Deklaracije UN o nepriznavanju rezultata genocida.
Kakve to “Jugoslavije”?!I ja sam za da Jugoslavija ponovo bude monarhija
Kakva zemlja takva i monarhija
Šta god ne voliš samo poveži sa Vučićem, to ti sjajna formula...Dobro je da Vučić i četnici organizuju poštene izbore u 21. veku,
sačuvaj bože da četnici kradu na izborima

Što ne znači da mi moramo da trpimo odluke donete na sastanku šumskih bitangi bez delegacije šumskih bitangi iz SrbijeNažalost od te bajke nema ništa.
Nzm, nešto baš nisam siguran da će se 中国 osećati bilo kako obavezanom “zaključcima” tzv. “Badinterovih komisija” i ostalim tričarijama.Nažalost od te bajke nema ništa.
Trpimo ih. I teško da sad možemo vratiti neke teritorije.Što ne znači da mi moramo da trpimo odluke donete na sastanku šumskih bitangi bez delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Šta je “nejasno”? To da je zločinačka odluka o formiranju tzv. “Jugoslavije” kralja Aleksandra Karađorđevića i njegove naslednike diskvalifikovala za sva vremena?Nejasno je
	Što ne znači da mi moramo da trpimo odluke donete na sastanku šumskih bitangi bez delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Niko ne traži da se to uradi sada, i druga strana je čekala povoljne prilike, ‘41., pa dočekala ‘91. Fukujama je još živ, ali mu je i samom jasno da će Istorija ipak imati priliku da njemu održi posmrtno slovo, bez obzira na svu onu njegovu euforiju o njenom “kraju”.Trpimo ih. I teško da sad možemo vratiti neke teritorije.
Šta ti znače te seljačke asocijacije leba ti?
Ja sam protiv Vučića i njegovog režima i protiv te dvojice smradova, ali sam za Matiju, Dražu i monarhiju. Šta tu nije jasno?
A sasvim je druga tema jesu li četnici, oni koje ja poštujem, na vlasti, ili su neki ljudi koji sami sebe ničim opravdano sami sebe tako zovu...
Vec vidjeno stotinu puta, umesto da se prica o gorucim problemima u drzavi, skrece se paznja na kojekakve gluposti kako bi se narod o jadu zabavljao.
Imao sam bolje mišljenje o tebi, ali bar si pristojan.Vec vidjeno stotinu puta, umesto da se prica o gorucim problemima u drzavi, skrece se paznja na kojekakve gluposti kako bi se narod o jadu zabavljao.
Što ne znači da mi moramo da trpimo odluke donete na sastanku šumskih bitangi bez delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Bas sam to hteo da pomenem, da ponistimo i 1918Samo možeš da se smeješ ovakvoj imbecilnosti
Da su bar predložili da se ponište odluke Kralja Aleksandra iz 1918.![]()
![]()
![]()