Skupštini Srbije predloženo da poništi odluke AVNOJ-a iz 1943. godine

S jedne strane AVNOJ i jeste bio nelegalan. Sa druge strane ne vidim čemu ovo poništavanje.
Deklarišemo da NE priznajemo Brozove boljševičke terorističko-etnocidne odluke, i u povoljnim okolnostima primenjujemo deo Deklaracije UN o nepriznavanju rezultata genocida.

S jedne strane AVNOJ i jeste bio nelegalan. Sa druge strane ne vidim čemu ovo poništavanje.

Taj "AVNOJ" iz 1943. je bio sastanak predstavnika jedne gerilske antifašističke formacije u jeku rata.

Nikakvu formalno pravnu težinu njihove odluke nisu imale, to su bili politički ciljevi jednog antifašističkog pokreta i ništa više od toga

Drugo je pitanje što su pobedili i svoje ciljeve pretvorili u stvarnost ali to se desilo 2 godine kasnije

Joj izvini ja mislio da su Šešelj i Toma četničke vojvode

ako ti kažeš da nisu, onda ništa
Šta ti znače te seljačke asocijacije leba ti?
Ja sam protiv Vučića i njegovog režima i protiv te dvojice smradova, ali sam za Matiju, Dražu i monarhiju. Šta tu nije jasno?

A sasvim je druga tema jesu li četnici, oni koje ja poštujem, na vlasti, ili su neki ljudi koji sami sebe ničim opravdano sami sebe tako zovu...

Nažalost od te bajke nema ništa.
Nzm, nešto baš nisam siguran da će se 中国 osećati bilo kako obavezanom “zaključcima” tzv. “Badinterovih komisija” i ostalim tričarijama.

Susedi pred sobom imaju možda još 2 decenije za uljuljkivanje fantazijama o “večnostima” i “krajevima istorije”.

Vuk Bećković, otac Matijin!

640px-Vuk_Be%C4%87kovi%C4%87.jpg

Vuk-i-Matija-Beckovic.jpg

Što ne znači da mi moramo da trpimo odluke donete na sastanku šumskih bitangi bez delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Trpimo ih. I teško da sad možemo vratiti neke teritorije.
Niko ne traži da se to uradi sada, i druga strana je čekala povoljne prilike, ‘41., pa dočekala ‘91. Fukujama je još živ, ali mu je i samom jasno da će Istorija ipak imati priliku da njemu održi posmrtno slovo, bez obzira na svu onu njegovu euforiju o njenom “kraju”.

Šta ti znače te seljačke asocijacije leba ti?
Ja sam protiv Vučića i njegovog režima i protiv te dvojice smradova, ali sam za Matiju, Dražu i monarhiju. Šta tu nije jasno?

A sasvim je druga tema jesu li četnici, oni koje ja poštujem, na vlasti, ili su neki ljudi koji sami sebe ničim opravdano sami sebe tako zovu...

Izvini, ja vam nisam kriv što je četnički pokret i u WW2 bio takav da je imao 30 vojvoda i 30 različitih politika.

Back