Скупштина пред тучом

Он је јадан у потковици као и твоји горе..нато плаћеници око Бахмута,
Остаће и он без функције као и твоји без своје те ,горње Државе.

Nisam pratio sta kaze predsednik.. Jel' pronadjen opet neki rudnik zlata (sa ogromnim rezervama) ? Kad god zagusti iskoci neki rudnik zlata..

da,da, milosevic kriv, car lazar kriv, vucic kriv,
samo zuta bagra nicemu nije kriva, razumeli smo,
navodno ste protiv eu i njiovoh zahteva za priznanje kosova,
ali drzite stranu zutacima koje je taj isti zapad
pucem doveo na vlast a pre toga izbombao drzavu,
pa gde je tu logika
Ma kakvi "zuti", oni su bili malo na vlasti, ali sluzba je i dalje bila vasa... Taj kratak period bice upamcen po jedinim izborima na kojima je bilo moguce (olovkom) posteno smeniti vlast i odabrati drugu...To se kod nas nikada nije moglo dogoditi, a bogami i skoro sigurno nece...

Kako komentarišeš MilJova.

Sviđa mi se kako govori .. ne znam kada je danas počelo, sve u svemu možda sam slušala sat vremena (evo sad slušam poslednjih 30 minuta) i ne znam šta da mislim

Da ovo rade igre radi za neki viši cilj - svaka im čast , ako ne rade zapitam se šta je sve ispod površine i ko nas je u kaljugu uvaljao

Ma kakvi "zuti", oni su bili malo na vlasti, ali sluzba je i dalje bila vasa... Taj kratak period bice upamcen po jedinim izborima na kojima je bilo moguce (olovkom) posteno smeniti vlast i odabrati drugu...To se kod nas nikada nije moglo dogoditi, a bogami i skoro sigurno nece...
malo, 12 godina je tebi malo,
pa jos ih nazivas i postenima,
ti tvoji "posteni" su najveca i mozda jedina
crna mrlja u srpskoj istopriji,
niko nikad nije prodavao svoje generale i predsednike
svojim neprijateljima,
i topio svoje naoruzanje i unistio vojsku,
budi ubedjen, da narod sigurno nece dozvoliti
da se takvi ikad vise vrate,
dal se zovu zuti, ili sad zeleni, oni su provaljeni i
pecat im je na celo udaren

Da, najžešće se obrušio na (N)DSS i Miloša.

Da ga ne vežba .. jer sve tako nešto valja u politici izdržati na mnogo većem nivou nego kada se međusobno krljamo

Evo jedno iskustvo

Kolege i ja smo radili u jednoj firmi, "glavni" naš čovek, težak psihopata, razni sastanci su izgledali nešto slično, kao ovo, dranje, ponižavanje

I pređemo mi u jednu stranu firmu, sve na izgled super, ali kada dođe "glavnom" neka minuta iz njega izbija teško zlo, ali baš zlo da mi ustuknemo i sledimo se .. kolega kaže da ima utisak da bi ubijao u nekom logoru

Hoću reći jedno je sa našim ološom se nadmudrivati i svađati i urlati, a drugo je sa strancem..

Sviđa mi se kako govori .. ne znam kada je danas počelo, sve u svemu možda sam slušala sat vremena (evo sad slušam poslednjih 30 minuta) i ne znam šta da mislim

Da ovo rade igre radi za neki viši cilj - svaka im čast , ako ne rade zapitam se šta je sve ispod površine i ko nas je u kaljugu uvaljao
zar ti ozbiljno verujes da je spontano ispala kavga,
pa videla sam samo par minuta snimka,
naucili su isti tekst na pamet
sve je isto samo njega nema,
jel moguce da neko ne vidi isti scenario

Žuti su napravili toliko štete da će vek proći pa da se oporavimo

Ali opet mi ne znamo, možda je to bila minimalna šteta u odnosu na ono šta nam se spremalo

malo, 12 godina je tebi malo,
pa jos ih nazivas i postenima,
ti tvoji "posteni" su najveca i mozda jedina
crna mrlja u srpskoj istopriji,
niko nikad nije prodavao svoje generale i predsednike
svojim neprijateljima,
i topio svoje naoruzanje i unistio vojsku,
budi ubedjen, da narod sigurno nece dozvoliti
da se takvi ikad vise vrate,
dal se zovu zuti, ili sad zeleni, oni su provaljeni i
pecat im je na celo udaren
Ma sluzba i sustina nije ni menjana...Pokusao je promenu nase politike Djindjic, ali ga je sistem momentalno odstranio... Posle toga je bilo kao kratka posledica jedno kratko vreme kada je izvrsna vlast(i jedino tad) u potpunosti radila svoj posao, to vreme je (sablja). Od tad sve nastavlja svojim neprekidnim tokom. Sluzba, bolestan sistem, zaostalo drustvo, lopovluk i lazni put u EU. To je bilo i u vreme zutih i ovi su nastavili....Ali nije kako kazes ti do 2012... Ovaj je preuzeo kontrolu ipak dosta ranije da se ne lazemo...Nemoj da ga vadis na foru i amnestiras krivice..

Napustio ga je kompletni odbor NDSS Kosova i Metohije, zgroženi ovim što su videli u parlamentu.

Žuti su napravili toliko štete da će vek proći pa da se oporavimo

Ali opet mi ne znamo, možda je to bila minimalna šteta u odnosu na ono šta nam se spremalo
Hehehehe.. Kao mi smo nekad bili razvijeno drustvo i onda su dosli zuti i sve pokrali😅. Mi smo propali totalno devedesetih godina u vreme Milosevica...To vreme gladi ne moze da se uopste opise onima koji nisu rodjeni tada... To moze da brani samo onaj kome su roditelji u to vreme bili SPSovci ili JULovci pa samim tim i direktori ukljuceni u lopovluk... Ono je bila beda, cemer, jad i propast kakvog ni danas na Kubi nema...

Ma sluzba i sustina nije ni menjana...Pokusao je promenu nase politike Djindjic, ali ga je sistem momentalno odstranio... Posle toga je bilo kao kratka posledica jedno kratko vreme kada je izvrsna vlast(i jedino tad) u potpunosti radila svoj posao, to vreme je (sablja). Od tad sve nastavlja svojim neprekidnim tokom. Sluzba, bolestan sistem, zaostalo drustvo, lopovluk i lazni put u EU. To je bilo i u vreme zutih i ovi su nastavili....Ali nije kako kazes ti do 2012... Ovaj je preuzeo kontrolu ipak dosta ranije da se ne lazemo...Nemoj da ga vadis na foru i amnestiras krivice..
ja mislim da vi imate problem sa realnim zivotom,
pa vecito zivite u nekom polusnu polujavi
neko vam je utuvio u glavu da su zapadni sistemi perfektni,
i da tamo nema ni korupcije, ni lazi, ni lopovluka,
da se tamo narod pita i da se bira posteno,
da svaka stranka radi po svom programu
i za dobrobit nacije,
i da je nas sistem najgori
neko vas je debelo slagao,
ne mogu da shvatim da ni posle svega
sta se u zadnjih par godina izdesavalo,
niste u stanju da ukapirate kako funkcionise
taj zapadni sistem, demokratija, sloboda, korupcija
i na koga na kraju zelite da se ugledate,
na taj isti zapad koji nas stolecima jase,
aj sto jase nas, jase i ceo svet
i svoj sopstveni narod,
vi stvarno zivite u nekom svom svetu

Hehehehe.. Kao mi smo nekad bili razvijeno drustvo i onda su dosli zuti i sve pokrali😅. Mi smo propali totalno devedesetih godina u vreme Milosevica...To vreme gladi ne moze da se uopste opise onima koji nisu rodjeni tada... To moze da brani samo onaj kome su roditelji u to vreme bili SPSovci ili JULovci pa samim tim i direktori ukljuceni u lopovluk... Ono je bila beda, cemer, jad i propast kakvog ni danas na Kubi nema...

Ne to, krađe su tu nešto što se najviše i najpre nadoknadi ... to nema veze
Najmanje im zameram te neke krađe

Problem je što smo sa njima izgubili suverenitet, što su otvorena vrata mljevenja ljudi za interes stranih država i naravno što nam je VIZIONAR rekao da ćemo mi da se izdržavamo od usluga a ne od trivija kao industrija

A šta je to Đinđić tačno pokušao

Mnogo toga je uspeo

Evo izgubili smo industriju rekao je od usluga će živimo

Najobičnije, bog da mu dušu prosti, klapetalo koje je brbljalo i samo štetu pravilo .. okovao nas nemačkim lancima da se još ne možemo izvući

Ma kakvi crni perfektni. Ima tu mnogo nepravde i problema. Medjutim mnogi od tih sistema i drustava su pravedniji od naseg drustva.A i razvijeniji. Da ti ne obrazlazem uglavnom, nasa je politika po tvojoj volji, mi smo na laznom putu u EU, nikada tamo necemo uci, a za dvadesetak godina Rumuni i Bugari ce biti daleko ispred nas, kao danas Poljaci i Cesi i kupovace fabrike po Srbiji... To ce biti cinjenice koje ce demantovati sva tvoja trucanja...

Следи нам драстично поскупљење Горива од 5. фебруара.
Ко има канистере неке,као и Места где то да складишти,
може лепо заради уличном Продајом у пластичним ПЕТ.флашама јер ДИЗЕЛА ,
неће буде ни за лек.
Ti se razumeš u ekonomiju ko Marica u kriv džojstik.
Smanji brlju.

Ne bi se ja sa nama zezala, dtugim rečima

Ne znam zašto ali moja intuicija kaže da je sve ovo neka igra
igra jeste, ali ne znam da li mislimo na istu igru,
u jednom jucerasnjem nemackom tekstu sam procitala
da je nemacka izjavila da su digli ruke od srbije i kosova,
i da se vise nece mesati u resavanje njihovih problema,
nego treba probleme da rese sami,
a zapad ce samo dati predloge, ili tako nesto,
danas ne mogu da nadjem taj tekst,
to resavanje problema medjusobno
mi bas izgleda na ovaj danasnji sukob,
srpska opozicija placena od zapada da resi "kosovski problem"

ja mislim da vi imate problem sa realnim zivotom,
pa vecito zivite u nekom polusnu polujavi
i da tamo nema ni korupcije, ni lazi, ni lopovluka,
da se tamo narod pita i da se bira posteno,
da svaka stranka radi po svom programu
i za dobrobit nacije,
i da je nas sistem najgori
neko vas je debelo slagao,
ne mogu da shvatim da ni posle svega
sta se u zadnjih par godina izdesavalo,
niste u stanju da ukapirate kako funkcionise
taj zapadni sistem, demokratija, sloboda, korupcija
i na koga na kraju zelite da se ugledate,
na taj isti zapad koji nas stolecima jase,
aj sto jase nas, jase i ceo svet
i svoj sopstveni narod,
vi stvarno zivite u nekom svom svetu

To je sisstem koji jedino opstaje ako imaš neku svoju koloniju, ili neki svoj udeo u nekoj velikoj koloniji

Recimo hrvatska i slovenija kao države funkcionišu jer imaju veliki udeo u kolonijalnoj upravi ex -yu.. pa kada se sada formira Open Balkan, čim se sastanu poglavice na te države, eto odmah sutradan Zlovenca nekog da priupita ostaju li i oni dalje u priči

Poslednja izmena:

Back